Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην δευτεροβάθμια ο Πανιώνιος!

Παρά τις υπερπροσπάθειες της διοίκησης, η εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, για τον Πανιώνιο ήταν αρνητική...

Παρά τις υπερπροσπάθειες της διοίκησης, η εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, για τον Πανιώνιο ήταν αρνητική.

Κάτι που σημαίνει, πως αν τελικά μείνει αυτή η απόφαση, τότε ο Πανιώνιος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (σ.σ. και απαγόρευση μεταγραφών).

Βέβαια, παρά τα άσχημα μαντάτα, στον Πανιώνιο δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς η απόφαση δεν είναι οριστική, με τους κυανέρυθρους να ετοιμάζονται να υποβάλλουν έφεση στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή για την επανεξέταση της απόφασης.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού έχουν παλέψει πολύ, έχουν κάνει υπερπροσπάθειες και -όπως τονίζουν στη Νέα Σμύρνη- έχουν καταθέσει έναν πλήρης φάκελο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κυνηγήσουν το θέμα ως εκεί που πάει.

Άλλωστε, πολλοί περίμεναν πως σε πρωτοβάθμια φάση ήταν πολύ δύσκολο να ήταν θετική η απόφαση, ακόμα και επί Τσακίρη η ομάδα είχε πάρει την άδεια με δευτεροβάθμια απόφαση.

Από την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, τα σπουδαία...

*Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.

3 σχόλια

  1. Περιμένουμε να μας ενημερώσει η διοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει για ποιούς λόγους δεν πήρε την άδεια. Αυτοί οι λόγοι θα αρθούν σε 2ο βαθμό; Αυτά είναι τα ερωτήματα, του κάθε Πανιώνιου φιλάθλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ειναι απιστευτο κριμα η μεγαλειωδης επιτυχια του Ιςτορικου να μην επιβραβευθει με το εισητηριο για την Ευρωπη.
    Τι λειπει απο τον φακελο? ειναι αληθεια αυτο που λεγεται οτι δεν υπογραφουν καποιοι πιστωτες? Ποιοι ειναι αυτοι οι πιστωτες? εξεταστηκε ο λογος για τον οποιο δεν υπογραφουν?
    Καταπτυστοι θα ειναι οσοι το διαχειριστουν λανθασμενα...
    Η Ιστορια γραφει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή