Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου ο Π.Σ.Α.Π.

Αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Π.Σ.Α.Π. Διονύσιο Δημόπουλο, τον Αν...

Αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Π.Σ.Α.Π. Διονύσιο Δημόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Ιωάννη Λαζανά, τον Γενικό Γραμματέα Κωνσταντίνο Πούλιο, τον Ταμία και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων Σταμάτιο Συρίγο και τους συνεργάτες του Συνδέσμου Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Γεώργιο Φιλιππίδη, επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, τους ενημέρωσε για όλες τις δράσεις και τις ενέργειες του Π.Σ.Α.Π και συζήτησε μαζί τους για όλα όσα τους απασχολούν σε σχέση με την επαγγελματική τους δραστηριότητα.



Oι εκπρόσωποι του Π.Σ.Α.Π. αναφέρθηκαν στη διαδικασία υλοποίησης του Εγγυητικού Ταμείου, που είναι στο τελευταίο στάδιο, μετά μάλιστα και από την τελευταία συνάντηση της Διοίκησης του Συνδέσμου με εκπροσώπους της Super League, με την οποία έχει διαμορφωθεί ένα διαρκές και γόνιμο πλαίσιο συνεργασίας. Με την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου, θα σταθεί δυνατό να αποζημιώνονται οι συνάδελφοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των οποίων οι ομάδες υποβιβάζονται, για αγωνιστικούς ή οικονομικούς λόγους, από επαγγελματικά σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Για την ενεργοποίηση της συμφωνίας που αφορά το Εγγυητικό Ταμείο, έχουν συνταχθεί, στην κατεύθυνση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Π.Σ.Α.Π., οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας, όπως και όλοι οι αρχηγοί των ομάδων της Super League και της Football League.

Προτεραιότητα, επίσης, δόθηκε στις προσπάθειες και τις τεκμηριωμένες προτάσεις του Π.Σ.Α.Π. για την αναδιαμόρφωση του πρωταθλήματος της Football League, καθώς αποτελεί βασικό άξονα των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου, η πραγματοποίηση αλλαγών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με στόχο την βελτίωση του. Η συζήτηση με τους φορείς του ποδοσφαίρου μας είναι σε εξέλιξη και αισιοδοξούμε ότι θα αποφέρει καρπούς, με κοινό στόχο το καλό του ποδοσφαίρου μας.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για το επίπεδο εκπροσώπησης που έχουν από τον Σύνδεσμο, σε όλα τα θέματα που τους αφορούν ενώ εκδήλωσαν την πλήρη αλληλεγγύη και υποστήριξη τους προς τον Π.Σ.Α.Π..

Ως προς την ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών, που παρέχεται πλέον με εξαιρετικά βελτιωμένους όρους για τους συναδέλφους μας και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, επισημάνθηκαν τα πολλαπλά οφέλη τα οποία προκύπτουν ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την δωρεάν χρήση της Νομικής Υπηρεσίας του Π.Σ.Α.Π..

Στους συναδέλφους επισημάνθηκε η σημασία της νέας εκστρατείας της FIFPro, σε συνεργασία με την FIFA και την INTERPOL, κατά των χειραγωγημένων αγώνων, ενώ έγινε εκτενής αναφορά και στην αναγκαιότητα έγκαιρης πρόληψης και αντιμετώπισης παθογενών φαινομένων που έχουν σχέση με βία, ρατσισμό και doping.

Ακόμα, αναδείχθηκε η δυναμική του προγράμματος Online Academy της FIFPro, μέσω του οποίου παρέχεται η δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές – μέλη του Συνδέσμου να αποκτήσουν πανεπιστημιακό τίτλο σποδών με ειδίκευση στην αθλητική διοίκηση (sports management), χωρίς δική τους επιβάρυνση, με σπουδές εξ αποστάσεως.

Επίσης, παρουσιάσθηκαν οι δράσεις και πρωτοβουλίες του Π.Σ.Α.Π. με στόχο την κοινωνική ευαισθητοποίηση υπέρ της δωρεάς μυελού των οστών στο πλαίσιο της εκστρατείας του «Γίνε ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ των Οστών» ενώ παράλληλα έγινε αναφορά και στις επισκέψεις μελών του Συνδέσμου σε σχολεία και Ακαδημίες Ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την Επικράτεια μέσω των οποίων σκοπείται η ευρύτερη δυνατή διάδοση των μηνυμάτων «Βάλε ΤΕΡΜΑ στη Βία», «Λέμε ΟΧΙ στον Ρατσισμό», και «Γίνε ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ των Οστών».

Ο Π.Σ.Α.Π. ευχαριστεί την Π.Α.Ε. Πανιώνιος για την συνεργασία της για την υλοποίηση της ενημέρωσης των συναδέλφων μας.

psap.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια