Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς κόσμο στο ντέρμπι

Όπως ήταν ήδη γνωστό, η ΕΟΚ και επίσημα ενημέρωσε πως το μεγάλο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής, ανάμεσα στον...

Όπως ήταν ήδη γνωστό, η ΕΟΚ και επίσημα ενημέρωσε πως το μεγάλο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής, ανάμεσα στον Ιστορικό και το Ηράκλειο, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Πανιώνιος με νίκη θα προσπεράσει το Ηράκλειο στην βαθμολογία και θα κάνει το πιο σημαντικό βήμα για άνοδο στην Α2.

Όπως καταλαβαίνει κανείς είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι και η εν λόγω απόφαση της ΕΟΚ έχει φέρει πολλά παράπονα στο κυανέρυθρο στρατόπεδο, καθώς πολλοί θεωρούν πως η απόφαση είναι ιδιαίτερα αυστηρή.

Όπως και να έχει, άπαντες στην ομάδα ν=γνωρίζουν πως η νίκη στο ματς με το Ηράκλειο αποτελεί "μονόδρομος" και είναι αποφασισμένοι να αψηφήσουν το άδειο κλειστό της Αρτάκης και να φτάσουν στην μεγάλη επικράτηση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Ο αγώνας Πανιώνιος ΓΣΣ – Ηράκλειο ΟΑΑ της 17/04/2016, για την 27η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος), θα τελεσθεί επίσης χωρίς φιλάθλους, μετά την υπ΄αριθ. 716/01-04-2016 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ“.

Δεν υπάρχουν σχόλια