Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μεγάλη μπασκετική νίκη, εν αναμονή της αδειοδότησης

Μεγάλη μπασκετική νίκη εν αναμονή της κρίσιμης αδειοδότησης! Του Πάνου Κατσούλα... Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τη μεγάλη και κρίσιμη...

Μεγάλη μπασκετική νίκη εν αναμονή της κρίσιμης αδειοδότησης!

Του Πάνου Κατσούλα...

Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τη μεγάλη και κρίσιμη νίκη του μπασκετικού Πανιωνίου επί του Ηρακλείου! Μετά απ’ αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος έχει τη δυνατότητα να τερματίσει ακόμη και πρώτος και σε κάθε περίπτωση να κερδίσει παλικαρίσια την άνοδό του στην Α2! Αρκεί να είναι προσηλωμένος στο στόχο, να δώσει μάχη σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και να μην υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο!

Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο έρχεται σε δεύτερη μοίρα επειδή προέχει το ζήτημα της πολυπόθητης αδειοδότησης. Αν αυτή επιτευχθεί, νομίζω ότι ο Ιστορικός τη δικαιούται σε κάθε περίπτωση, τότε θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει οριστικά σελίδα. Αρκεί βέβαια και στη συνέχεια όλοι οι συντελεστές να εργαστούν με μεθοδικότητα, σοβαρότητα και χωρίς έπαρση! Άλλωστε τα θετικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται με διαρκή και επίπονη προσπάθεια, είναι αγώνας εις το διηνεκές και δεν εξαρτώνται από μία στιγμή.

Όμως απ’ αυτό το παιχνίδι μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα. Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι ο Πανιώνιος δύσκολα μπορεί ν’ αντικαταστήσει βασικούς ποδοσφαιριστές κλειδιά! Η απουσίες των Μπακασέτα και Σιώπη, ιδίως του δεύτερου στο χώρο των ανασταλτικών μέσων όπως και του τραυματία Τζανδάρη ήταν κάτι παραπάνω από αισθητές!

Στο ματς με τον Ατρόμητο το κέντρο του Πανιωνίου νοσούσε σοβαρά! Είναι άλλωστε κάτι που έχει επισημάνει έγκαιρα ο προπονητής που έχει αναφερθεί κατ’ επανάληψη σ’ ένα ρόστερ μικρό. Επίσης ενώ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν θα πρέπει να είναι περισσότερο αγωνιστικοί π.χ. Χαλκιαδάκης, Μπαρκάν . Πρέπει να γίνουν περισσότερο αθλητές και να μην απογοητεύονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια