Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε φάση δημιουργίας...

Ο Πανιώνιος εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια και πλέον μπορεί να μπει σε φάση δημιουργίας... Αρχικά οι κυανέρυθροι θα προχωρήσουν στην...

Ο Πανιώνιος εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια και πλέον μπορεί να μπει σε φάση δημιουργίας...

Αρχικά οι κυανέρυθροι θα προχωρήσουν στην επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο έμπειρος προπονητής θα είναι σε θέση και τη νέα σεζόν να συνεχίσει το απόλυτα επιτυχημένο του έργο στον Ιστορικό.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Πανιωνίου θα κινηθεί για να ανανεώσει και το συμβόλαιο ποδοσφαιριστών που την φετινή σεζόν βοήθησαν σημαντικά την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κόρμπος αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ ο Βαλεντίνος Βλάχος έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την διοίκηση.

Θυμίζουμε πως ο Βαγγέλης Οικονόμου έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του. Επίσης, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις ανάμεσα σε Πανιώνιο και Καρίμ Ανσαριφάρντ για να επεκταθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Όσον αφορά την θερινή προετοιμασία της ομάδας, αυτή θα καθοριστεί ανάλογα και με την θέση στην οποία θα τερματίσει ο Ιστορικός στα πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια