Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε άνετα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Άνετη και πεντακάθαρη επικράτηση για την Κ20 του Πανιωνίου στο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ των πολλών επενδύσεων στις μικρές ηλικίες. Πα...

Άνετη και πεντακάθαρη επικράτηση για την Κ20 του Πανιωνίου στο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ των πολλών επενδύσεων στις μικρές ηλικίες.

Παίζοντας από την αρχή ψυχωμένα, αποφασιστικά, αλλά κυρίως μυαλωμένα έφθασαν στο 20' στο 2-0.

Μόλις στο 10' απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βουκελάτου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Δυο λεπτά μετά το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Σταυρόπουλος μετά από κόρνερ του Βουκελάτου. Στο 20' πάλι ο Βουκελάτος χόρεψε την άμυνα του ΠΑΟΚ και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Αντωνακόπουλο, ο οποίος κινήθηκε άψογα και τελείωσε με εύστοχο πλασέ τη φάση.

Η ομάδα του Κοροπούλη στη συνέχεια διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα και θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ, χάνοντας μοναδικά τετ-α-τετ με τον Βουκελάτο στο 42' και τον Αντωνακόπουλο στο 84'. Στο 76' ο Μάκης Βουκέλατος είχε δεύτερο δοκάρι με πλασέ σε ατομική ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη, ενώ η ομάδα συνέχισε να κρατάει ακόμη μια φορά ανέπαφη την εστία της.

Σύνθεση: Αστράς, Βλάχος, Μήτκας, Κουτσοποδιώτης, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Βουκελάτος ( 85' Χελάς), Τζαφέρι, Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης ( 70' Αρσενίδης), Μπρέμπος ( 76' Μπιμάι).


Δεν υπάρχουν σχόλια