Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανανεώσεις στο προσκήνιο...

Στον Πανιώνιο εκτός από τα play off έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους και στη νέα σεζόν. Οι κυανέυθροι, έχοντας πλέον στο... τσεπάκι του...

Στον Πανιώνιο εκτός από τα play off έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους και στη νέα σεζόν.

Οι κυανέυθροι, έχοντας πλέον στο... τσεπάκι τους την πολυπόθητη αδειοδότηση, έχουν ήδη βάλει... μπροστά την δημιουργία της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ξεκινώντας από τις ανανεώσεις...

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο Βαγγέλης Οικονόμου έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ και ο Βαλεντίνος Βλάχος έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες τον ίδιο... δρόμο θα ακολουθήσει και ο Γιώργος Μασούρας.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτέλεσε μία από τις φετινές εκπλήξεις του Ιστορικού, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να είναι αποφασισμένοι εδώ και καιρό να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή έως το 2019. Ο "Μασού" είχε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Τέλος, και ο Παναγιώτης Κόρμπος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της φετινής ομάδας που αναμένεται σύντομα να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

1 σχόλιο

  1. Η πιο σημαντικη ανανεωση αργει....Μπακασετας. Σημαντικη οχι γιατι θα παιξει στην ομαδα για τα επομενα 3 χρονια, αλλα γιατι απο τελος Ιουνιου (6 μηνες πριν ληξη συμβολαιου) μπορει να διαπραγματευτει μονος του με αλλη ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή