Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπακασέτας: «Είμαστε ομάδα...»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Τάσος Μπακασέτας, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα σε τηλεοπτικό σταθμό. Πιο συγκεκριμένα ο εκ των πρωταγωνι...

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Τάσος Μπακασέτας, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα σε τηλεοπτικό σταθμό.

Πιο συγκεκριμένα ο εκ των πρωταγωνιστών του Ιστορικού στο νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στην επίτευξη του άθλου της εισόδου στα πλέι οφ, αλλά και στην δική του εκπληκτική χρονιά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, επιτέλους, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν επηρεαζόμασταν από αυτά που λέγονταν, ότι είμαστε φαβορί για υποβιβασμό, και με μία λέξη, μπορώ να χαρακτηρίσω μαγική την πορεία μας», είπε αρχικά ο επιθετικός του Πανιωνίου.

Για τη δική του, τεράστια συμβολή, και για το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, απάντησε: «Διαφωνώ. Δεν είμαι υπέρ της ατομικότητας. Δεν έχει σημασία ποιος πετυχαίνει τα γκολ. Είμαστε ομάδα. Είναι τιμητικό, πάντως, που μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται για μένα. Ο Πανιώνιος, όμως, έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Έχω έξι μήνες ακόμα εδώ. Εδώ παίζω, μόνο ο Πανιώνιος υπάρχει στο μυαλό μου».

Για το γεγονός ότι φέτος αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και για το αν αυτή η θέση του ταιριάζει καλύτερα, δήλωσε: «Άμα κοιτάξετε το πέρασμά μου από τον Άρη, δεν είχα δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην αρχική ενδεκάδα… Έκανα πολλά λάθη στο παρελθόν, τώρα μου βγαίνουν σωστά τα περισσότερα. Ποτέ δεν ήμουν παίκτης που αγωνίζεται στο πλάι. Από μικρός έπαιζα στην κορυφή. Έπαιξαν ρόλο, φυσικά και οι προπονητές μου, Ουζουνίδης και Κόλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια