Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τιμάει τους Κυπελλούχους

Τις δύο ομάδες που κατέκτησαν το Κύπελλο το 1979 και το 1998 θα τιμήσει ο Πανιώνιος πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο (17/04,...

Τις δύο ομάδες που κατέκτησαν το Κύπελλο το 1979 και το 1998 θα τιμήσει ο Πανιώνιος πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο (17/04, 19:00).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

"Την Κυριακή, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, θα τιμήσει τις χρυσές ομάδες του 1979 και του 1998 για την κατάκτηση των δύο κυπέλλων Ελλάδας.

Για το σκοπό αυτό, αλλά και με δεδομένο το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο κόσμος της ομάδας (ήδη από την προπώληση της Παρασκευής) για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά το Σάββατο.

Το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως τις 20:00. Για την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν είναι υποχρεωτικό να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια