Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για την άδεια του Ιστορικού!

Έκτακτα… Υβριστικά - Μάκης Διόγος  ***Κυανέρυθρα αδέρφια καλημέρα! Η εξέλιξη με την πρωτοβάθμια εξέταση της αδειοδότησης του Ιστορικού ...

Έκτακτα… Υβριστικά - Μάκης Διόγος 

***Κυανέρυθρα αδέρφια καλημέρα! Η εξέλιξη με την πρωτοβάθμια εξέταση της αδειοδότησης του Ιστορικού δεν ήταν θετική για την ομάδα μας. Ξεκαθαρίζω ότι εμείς δεν θέλουμε ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ. Αν τα χαρτιά μας δεν είναι σωστά, να μας πει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τι μπορεί να διορθωθεί για να το κάνουμε και να αποκτήσουμε άδεια. Όπως γίνεται αντιληπτό η αρνητική εισήγηση σημαίνει ότι πρέπει να διεκδικήσουμε με έφεση αφενός το δικαίωμα για συμμετοχή στα πλέι οφ και κατ΄ επέκταση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφετέρου να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες μεταγραφές πάντα όμως στο πνεύμα που έχει «κτισθεί» η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

*** Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία για μένα είναι, επιτέλους, να μάθει ο φίλαθλος κόσμος την αλήθεια για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Καθαρά και δημόσια η διοίκηση πρέπει να παρουσιάσει τον κατάλογο με τις οφειλές και κυρίως ποιες διοικήσεις δημιούργησαν αυτό το οικονομικό… χάος. Όχι για εκδίκηση, όχι για ρεβάνς αλλά για να ξέρουμε. Να μάθουμε για να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Δεν αξίζει στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, αλλά και τους διοικούντες τον Ιστορικό να κοπιάζουν όλο το χρόνο, να κάνουν αιματηρές οικονομίες, να εφαρμόζουν «μνημόνια» και στο τέλος να ΜΗΝ γεύονται (μαζί με τους φιλάθλους μας…) τους καρπούς μιας ολόκληρης χρονιάς.

***Έφεση λοιπόν με όλα τα νομικά επιχειρήματα και πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση του φίλαθλου Πανιώνιου κόσμου για το ποιος έφερε τον Ιστορικό σ’ αυτή τη θέση. Γιατί είναι ειρωνικό από τη μια να (παρά) μιλάει όλη η Ελλάδα με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ιστορικού και από την άλλη να μην παίρνουμε άδεια γιατί κάποιοι δεν πλήρωσαν όχι έναν, όχι δυο, αλλά δεκάδες ποδοσφαιριστές….

***Καλό Σαββατοκύριακο και με τη νίκη όπου αγωνίζεται η «κυανέρυθρη» φανέλα. Εμπρός Ιστορικέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια