Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο ΟΑΚΑ για αποτέλεσμα

Με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο αποψινό (10/04, 19:00) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μπορεί τις ...

Με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο αποψινό (10/04, 19:00) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μπορεί τις τελευταίες ώρες το μυαλό των κυανέρυθρων φιλάθλων να βρίσκεται στο θέμα της αδειοδότησης, όμως παίκτες και τεχνικό τιμ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην δύσκολη αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Η ομάδα με τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικός κόντρα στον ΠΑΟΚ εξασφάλισε και μαθηματική μία θέση στην πρώτη πεντάδα, ωστόσο μόνο αδιάφοροι δεν σκοπεύουν να παρουσιαστούν στο ματς με την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ρισβάνη, Χαλκιαδάκη και φυσικά στου τραυματία Τζανδάρη.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Διούδης, Βαλεντίνος Βλάχος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Κώστας Βλάχος, Ποζατζίδης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Μπλέτσας, Πινιώτης, Μασούρας, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Μπαργκάν.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Άρθο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζιμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια