Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανσαριφάρντ: «Στον Πανιώνιο είμαστε 26 αδέρφια»

Το γκολ του Ανσαριφάρντ στο 3-1 του Πανιώνιου επί του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε το καλύτερο της φετινής Σούπερ Λιγκ.  Ο Ιρανός επιθετικός, σαφώς...

Το γκολ του Ανσαριφάρντ στο 3-1 του Πανιώνιου επί του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε το καλύτερο της φετινής Σούπερ Λιγκ. 

Ο Ιρανός επιθετικός, σαφώς χαρούμενος για την μεγάλη του διάκριση, μίλησε τόσο για το εν λόγω τέρμα, όσο και για την φετινή εξαιρετική σεζόν της ομάδας.

Παράλληλα, στάθηκε στο κλίμα που υπάρχει στον Ιστορικό, στους αγώνες των play off, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για το μεγάλο μεγάλο ποσοστό (60%) που συγκέντρωσε το γκολ του:
"Πρώτα απ όλα σας ευχαριστώ για την πρόσκληση. Υπάρχουν πολλοί Ιρανοί που ενδιαφέρονται για μένα και για το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ και τους Έλληνες φιλάθλους που ψήφισαν το γκολ μου ως το καλύτερο".

-Για την παρουσία του στην εθνική ομάδα του Ιράν:
"Όταν ξεκίνησα να παίζω στην Εθνική ήμουν 19 χρόνων. Μέχρι τώρα έχω 55 συμμετοχές και 11-12 γκολ με την Εθνική ομάδα. Είναι ευχάριστο για μένα".

-Για το γκολ που σημείωσε: (το 3ο γκολ στο 3-1 με τον ΠΑΟΚ)
"Όταν πήρα τη μπάλα στα πόδια μου είδα ότι είχα αρκετό ελεύθερο χώρο. Πήγα στο ένας με έναν με τον παίκτη που είχα μπροστά μου. Συνέχισα και ξεπέρασα και τον δεύτερο παίκτη και σκόραρα. Ήταν μια σημαντική μέρα για τον Πανιώνιο αυτή, διότι με τη νίκη αυτή εξασφαλίσαμε τα πλέι οφ. Εγώ σκόραρα, αλλά σημαντικό ήταν ότι εξασφαλίσαμε τα πλέι οφ μ' αυτή την τεράστια νίκη".

-Για την εξαιρετική φετινή πορεία του Πανιωνίου:
"Είναι μια σπουδαία χρονιά για τον Πανιώνιο φέτος. Όταν ήρθα εδώ μίλησα με τον προπονητή του Πανιωνίου, τον κύριο Μαρίνο Ουζουνίδη. Μου είπε να είσαι έτοιμος γιατί θα είναι μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα. Πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Στην ομάδα βρισκόμαστε 25-26 παίκτες. Δεν θα έλεγα παίκτες ακριβώς, αλλά 26 αδέρφια στην ομάδα. Δεν μας νοιάζει ποιος παίζει και ποιος όχι. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που ο Πανιώνιος τερμάτισε στην 5η θέση. Όλες τις μέρες προπονούμαστε σκληρά και αυτό μας βοηθάει να κάνουμε καλές εμφανίσεις μέχρι στο τέλος του πρωταθλήματος".

-Για την επιλογή του να σκοράρει στην δύσκολη γωνία του Βελλίδη:
"Όταν έκανα τη δεύτερη ντρίπλα, είδα τον μικρό ελεύθερο χώρο και επέλεξα να σουτάρω στην κλειστή γωνία".

-Για το τι περιμένει για τον Πανιώνιο από εδώ και πέρα:
"Πριν έρθω εδώ ήμουν στην Οσασούνα. Μίλησα με τον προπονητή της ομάδας, 3-4 φορές πριν την μεταγραφή. Του είπα έρχομαι εδώ για να παίζω και να βοηθήσω να πετύχει η ομάδα σπουδαία αποτελέσματα όπως και έγινε. Μίλησα με την οικογένειά μου και απεδείχθη ότι ήταν σωστή η επιλογή μου να έρθω στον Πανιώνιο. Είμαι χαρούμενος και έχω μια πολύ καλή παρουσία. Έφτασα αργοπορημένα στην ομάδα και ήταν δύσκολο στην αρχή να ακολουθήσω τους συμπαίκτες μου. Πλέον δεν έχω πρόβλημα. Σας είπα, είμαστε 26 αδέρφια στην ομάδα. Πραγματικά σαν οικογένεια".

-Για τον τρόπο ζωής στην Αθήνα:
"Σχεδόν τα πάντα εδώ είναι υπέροχα για μένα. Μου αρέσει η ζωή στην Αθήνα. Είναι διαφορετικά σε σχέση με το Ιράν, αλλά έχουμε πολλά παρόμοια πράγματα. Πρώτα απ' όλα αγαπάω την πατρίδα μου. Έχουμε ιστορία όπως η Ελλάδα. Μέχρι τώρα δεν έχω προβλήματα. Όλα είναι εξαιρετικά. Η Αθήνα είναι πολύ καλύτερη από την Παμπλόνα".

-Για τα πλέι οφ:
"Υπάρχει ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, αλλά εμείς είμαστε Πανιώνιος. Είδαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε φέτος. Πετύχαμε αρχικά τον στόχο να μείνουμε στην πεντάδα και τώρα θέλουμε να παίξουμε καλά στα πλέι οφ. Όλοι στην ομάδα, όχι μόνο εγώ, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα στα πλέι οφ. Δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε καλά αποτελέσματα".

-Για το βραβείο του:
"Κατέκτησα το βραβείο για το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά για μένα σημαντικότερο ήταν το γκολ που πέτυχα κόντρα στον Παναιτωλικό, γιατί ήταν μια μέρα αφού είχε πεθάνει ένας πολύ καλός μου φίλος και πρώην συμπαίκτης μου. Ο αρχηγός της Εθνικής Ιράν. Ήταν κάτι απίστευτο για μένα. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα να σκοράρω και να αποχαιρετήσω τον φίλο μου. Ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω γιατί δεν μπορούσα να παρευρεθώ στην κηδεία του".

-Για την πιθανή παρουσία του Ιράν στο Μουντιάλ:
"Είμαστε στον τελευταίο προκριματικό γύρο. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στην Βραζιλία ήμασταν παρόντες και θέλουμε να πάμε και στην Ρωσία. Έχουμε καλό προπονητή, τον κύριο Κάρλος Κεϊρός. Έχουμε καλά αποτελέσματα και θα δώσουμε τα πάντα για να βρεθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

-Για τον συμπαίκτη του τον Τάσο Μπακασέτα:
"Είναι ο καλύτερος αδερφός για μένα από τα 26 αδέρφια που είμαστε στην ομάδα. Πέτυχε πολλά γκολ στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως δύο δικά του γκολ θα μπορούσαν να είναι υποψήφια".

Δεν υπάρχουν σχόλια