Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζώρζος: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν…»

O 20χρονος γκαρντ του Ιστορικού, Κώστας Ζώρζος, μιλάει αποκλειστικά στα panionianea.gr . Ο μπασκετικός Πανιώνιος βρίσκεται στην κορυφ...


O 20χρονος γκαρντ του Ιστορικού, Κώστας Ζώρζος, μιλάει αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Ο μπασκετικός Πανιώνιος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, συνεχίζει την εξαιρετική πορεία που έχει "χαράξει" τον τελευταίο καιρό και φυσικά στοχεύει στην άνοδο.

Ο νεαρός γκαρντ της ομάδας, Κώστας Ζώρζος, μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε αρχικά στο ερχόμενο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αμύντα, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας:

«Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες. Ο Αμύντας θα έρθει στη Νέα Σμύρνη για να κερδίσει. Εμείς πρέπει να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι στο παρκέ για να κερδίσουμε το παιχνίδι, που θα μας φέρει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο. Για να το πετύχουμε όμως αυτό θα χρειαστούμε και την υποστήριξη του κόσμου μας», ήταν τα λόγια του Ζώρζου.

Στη συνέχεια, ο 20χρονος άσος μίλησε για την ανοδική πορεία της ομάδας και το αήττητο σερί που έχει χτίσει:

«Έχει δείξει η ομάδα ότι μετά την διακοπή των Χριστουγέννων, όπου και έκανε μια μίνι προετοιμασία, έχει βρει τον ρυθμό της, παίζει ωραίο μπάσκετ και καταφέρνουμε να παίρνουμε και τα αποτελέσματα. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Τέλος, εξέφρασε την πίστη του πως αν ο Ιστορικός συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, τότε θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της ανόδου:

«Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο και θα καταφέρουμε να πάρουμε πολυπόθητη άνοδο».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια