Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς παίκτη του Πανιωνίου η Εθνική!

Κανένα όνομα ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου δεν βρίσκεται στις κλήσεις του Σκίμπε για τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής κόντρα σε Μαυροβούνιο...

Κανένα όνομα ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου δεν βρίσκεται στις κλήσεις του Σκίμπε για τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής κόντρα σε Μαυροβούνιο (24/3) και Ισλανδία (29/3).

Έκπληξη στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας έφερε η μη κλήση παίκτη του Ιστορικού στην εθνική ομάδα από τον Γερμανό ομοσπονδιακό προπονητή.

Η μοναδική ομάδα που βασίζεται αποκλειστικά σε Ελληνόπουλα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας δεν έχει ποδοσφαιριστή στην Εθνική.

Ο Σκίμπε προτίμησε να "κλείσει" τα μάτια σε παίκτες όπως οι Σιώπης, Μπακασέτας, Διούδης που κατά γενική ομολογία είναι από τους κορυφαίους στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα, παίρνοντας στην θέση τους ποδοσφαιριστές που σίγουρα δεν βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση (υποτίθεται πως στην εθνική ομάδα παίζουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και ξεχωρίζουν).

Ο Γερμανός προπονητής, λοιπόν, αποφάσισε να πάρει ποδοσφαιριστές όπως οι Δημήτρης Διαμαντάκος, Θανάση Παπάζογλου, Αλέξανδρος Τζιόλης, Πέτρος Μάνταλος, Μάριος Οικονόμου, Στέφανος Καπίνο κλπ. Δεν έχουμε φυσικά τίποτα με τους εν λόγω παίκτες, όμως με βάση την αγωνιστική τους εικόνα έως τώρα δικαιούνται περισσότερο την κλήση στην Εθνική από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου που αναφέραμε;;;

Η απάντηση δική σας...

Για την... ιστορία, δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Σκίμπε:

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Ουντινέζε), Καπίνο (Ολυμπιακός).

Αμυντικοί: Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μανωλάς, Τοροσίδης (Ρόμα), Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Οικονόμου (Μπολόνια).

Μέσοι: Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης), Ταχτσίδης (Τζένοα), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μάνταλος (ΑΕΚ), Σάμαρης (Μπενφίκα).

Επιθετικοί: Μήτρογλου (Μπενφίκα), Καρέλης (Γκενκ), Βέλλιος (Ηρακλής), Παπάζογλου (Κόρτραϊκ).

Μόνο για τον αγώνα με την Ισλανδία έχουν κληθεί οι: Σιόβας (Ολυμπιακός), Μόρας (Βερόνα), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Διαμαντάκος (Καρλσρούη) και Χολέμπας (Γουότφορντ).

1 σχόλιο

  1. Ως συνήθως, μόλις κανένας από τους συγκεκριμένους παίκτες του Πανιωνίου μεταγραφεί σε ΠΟΚ-ΠΑΟΚ, η πόρτα της εθνικής θα ανοίξει την ίδια μέρα...Μέχρι τότε αποκλείεται να κληθούν, μήπως κ τους δει κανένας ξένος σκάουτερ κ ανέβει η αξία τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή