Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βλέπουν «φαντάσματα» με τον Πανιώνιο!

Είναι δεδομένο πως σε πολλούς έχει κακοφανεί η φετινή πορεία του Πανιωνίου και προσπαθούν με κάθε τρόπο να "αμαυρώσουν" τις επ...

Είναι δεδομένο πως σε πολλούς έχει κακοφανεί η φετινή πορεία του Πανιωνίου και προσπαθούν με κάθε τρόπο να "αμαυρώσουν" τις επιτυχίες της εξαιρετικής ομάδας του Ουζουνίδη. 

Άλλωστε, το άκουσμα της παρακάτω είδησης μόνο κάτι τέτοιο δείχνει, ασχέτως που όλοι γελάσαμε με την... φαντασία ορισμένων ανθρώπων!

Όπως, λοιπόν, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη" (με επίσημο έγγραφο και δη υπογεγραμμένο), η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ερευνά αγώνα, που δεν έγινε ποτέ, ως ύποπτο προς χειραγώγηση. Και ναι σωστά μαντέψατε, η μία ομάδα από αυτό τον "κατά φαντασίαν αγώνα" είναι ο Πανιώνιος!

Πιο συγκεκριμένα, στην ελληνική ομοσπονδία διεξάγουν δικαστική έρευνα για το ματς μεταξύ... Πανελευσινιακού-Πανιωνίου τη σεζόν 2015-16, το οποίο -όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο- ολοκληρώθηκε με... σκορ 3-1 υπέρ της ομάδας της Ελευσίνας!

Φυσικά, δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε καν, πως οι δύο ομάδες δεν αγωνίστηκαν μεταξύ τους ΠΟΤΕ φέτος. Άλλωστε, πρόκειται για δύο ομάδες διαφορετικής κατηγορίας (στη Football League ο Πανελευσινιακός) που δεν συναντήθηκαν ποτέ και πουθενά (ούτε στο Κύπελλο).

Δεν γίνεται να ξεχάσουμε, επίσης, πως είχε θεωρηθεί ως "ύποπτο" από τος κύριους... ειδικούς το παιχνίδι της Κρήτης (16 Δεκεμβρίου 2015) ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Εργοτέλη για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ένα παιχνίδι δηλαδή που η ομάδα της Κρήτης έπαιζε "μισή", καθώς ήταν λίγες ημέρες πριν την διάλυση της, υπήρχε σαφέστατη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο συλλόγους (τους χωρίζει και μία κατηγορία) και παρά τη νίκη, ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που αδικήθηκε με το ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος του Τασουλή.

Εκεί στην ΕΠΟ φαίνεται πως βλέπουν... φαντάσματα. Καλό είναι να το προσέξουν, γιατί δεν είναι δυνατό να πέφτει σε τέτοιες επικές γκάφες η ομοσπονδία ποδοσφαίρου μίας χώρας!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. πανιωνιοςνεμεας2 Μαρτίου 2016 στις 9:35 π.μ.

    Kαλα η επιτροπη εκανε λαθος η συγκεκριμενη εκπομπη γιατι αναμεταδοσε την λανθασμενη ειδηση???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή