Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τρία βήματα απομένουν...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος *** «Kυανέρυθρα» αδέρφια σας χαιρετώ. Απέμειναν τρεις αγωνιστικές και ο Πανιώνιος παραμένει στη 5η θέση...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος

*** «Kυανέρυθρα» αδέρφια σας χαιρετώ. Απέμειναν τρεις αγωνιστικές και ο Πανιώνιος παραμένει στη 5η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς. Οι «Πάνθηρες» έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Γιάννινα, μετά από ένα ματς όπου η ομάδα έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα τελευταία 15 λεπτά. Ναι όπως το διαβάζετε. Ο Πανιώνιος που θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης (και όλοι μας…) εμφανίστηκε στο γήπεδο μετά από το 75ο λεπτό. Και παρ’ όλα αυτά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αν ο Καρίμ Ανσαριφάριντ είχε δώσει καλύτερα τη μπάλα στον Τάσο Καραμάνο. Τέλος πάντων. Δεν πειράζει. Εμείς είμαστε Πανιώνιος και δεν μας πτοούν άσχημες εμφανίσεις. Συνεχίζουμε…

*** Και για να μην το ξεχάσω. Εμείς όταν λέμε ότι θέλουμε η διαιτησία να μας παίζει 50-50 το εννοούμε και το… δηλώνουμε επίσημα. Ο Μαρίνος Ουζουνδίης, μετά το ματς με τον ΠΑΣ ρωτήθηκε για το αν έχει άποψη για τη φάση του χεριού του Μπακασέτα και δήλωσε: «Θα μπορούσε να το δώσει ο διαιτητής το πέναλτι, αλλά ο κ. Τζήλος ήταν πάρα πολύ καλός, σ' ένα ματς με πολλές μονομαχίες. Μας είχε παίξει και στην Τούμπα και τον θεωρώ από τους καλύτερους διαιτητές». Γιατί εμείς είμαστε Πανιώνιος…

*** Τρεις αγώνες έμειναν. Με τον ΠΑΟΚ (εντός), την ΑΕΚ (εκτός) και τον Ατρόμητο (εντός). Στα πόδια των παικτών μας είναι αποκλειστικά η υπόθεση της πεντάδας. Όμως θα θυμίσω σε όλους τους «κυανέρυθρους» οπαδούς ότι η ομάδα είναι απόλυτα ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ. Απόλυτα όμως… Ας θυμηθούμε πως άρχισε αυτή χρονιά. Ποιος ήταν ο πρωταρχικός στόχος & σκοπός του Ιστορικού; Να σώσουμε τη χρονιά, να συμμαζέψουμε τα χρέη & τις οφειλές και να φτιάξουμε μια αξιοπρεπή ομάδα. Και σήμερα; Είμαστε στη πρώτη πεντάδα, έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και παράλληλα η υπόθεση των χρεών βρίσκεται στη τελική ευθεία με την αδειοδότηση (εντός & εκτός Ελλάδος) να είναι προ των πυλών. Αρα η ομάδα είναι απόλυτα ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ! Ότι κι αν συμβεί στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Ναι θέλουμε να δούμε τον Ιστορικό και πάλι στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ναι αξίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες μας να αγωνιστούν στα πλέι οφ και να βρίσκονται στο Europa League της νέας σεζόν. Όμως ότι και να γίνει παίκτες και προπονητής έχουν τον σεβασμό μας για την υπερπροσπάθεια που έκαναν φέτος….

*** Αυτό το σαββατοκύριακο δεν έχει πρωτάθλημα Super League λόγω των φιλικών αγώνων της Εθνικής ομάδας. Μιας εθνικής όπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε συνέχισε την πάγια τακτική όλων σχεδόν των προηγούμενων προπονητών και δεν κάλεσε κανέναν ποδοσφαιριστή από την Πέμπτη ομάδα του πρωταθλήματος. Ούτε ο Μπακασέτας, ούτε ο Διούδης, ούτε ο Οικονόμου, ούτε… κανένας. Όπως έγραψα και την ημέρα των κλήσεων στο Sportotal.gr: «Αν δεν αξίζει μια θέση στην εθνική ομάδα ο Μπακασέτας με τη φετινή παρουσία (και τα εννέα γκολ στο πρωτάθλημα) τότε ποιος αξίζει; Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι ότι αγωνίζεται στον Πανιώνιο; Γιατί δυστυχώς το έργο να μην καλούνται παίκτες όσο είναι στον Πανιώνιο και μόλις πάρουν μεταγραφή σε μια από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες να γίνονται βασικοί στην Εθνική ομάδα, το έχουμε δει κατ’ επανάληψη. Ο κατάλογος ατελείωτος. Φύσσας, Βόκολος, Μανιάτης, Σιόβας, Τζιόλης, Νίκος Σπυρόπουλος, όλοι αυτοί έχουν ένα κοινό. Διέπρεψαν με την «κυανέρυθρη» φανέλα, όμως τη «γαλανόλευκη» τη φόρεσαν αμέσως όταν πήραν μεταγραφή σε μια από τις λεγόμενες μεγάλες ΠΑΕ”.

*** Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του πόλο που ξεκίνησαν νικηφόρα τη πορεία τους στην Α2 κερδίζοντας 8-6 τα Χανιά! Καλή αρχή και καλή σεζόν! Μπράβο και στα κορίτσια του βόλεϊ που κέρδισαν 3-0 τη Πετρούπολη. Η Ομάδα μπάσκετ κέρδισε 79-74 την Ένωση Ιλίου και συνεχίζει τη πορεία της, μόνο που η άνοδος στην Α2 δεν εξαρτάται από τα «κυανέρυθρα» χέρια. Η ομάδα βόλεϊ ανδρών έδωσε σ’ όλους τους Πανιώνιους μια νίκη γοήτρου καθώς επιβλήθηκε με 3-2, εκτός έδρας του Μίλωνα. Συμπαθής και γείτονας ο Μίλωνας αλλά πρέπει να του υπενθυμίζουμε ποια είναι η μεγάλη ομάδα. Η ομάδα Χάντμπολ συνεχίζει την αξιοπρεπή πορεία της. Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, από τα Χανιά με 29-28 αλλά αυτά τα παιδιά μόνο χειροκρότημα αξίζουν!

***Καλή συνέχεια αδέρφια. Με υγεία και δύναμη. Πάντα στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Και μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

1 σχόλιο

  1. Σταματήστε να το παίζετε υπεράνω και δήθεν ότι εμείς είμαστε διαφορετικοί. Δεν ξέρω γιατί ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτυ στο χέρι του Μπακασέτα αλλά διαφωνώ με τον Ουζουνίδη που λέει ότι και να τό δινε δίκιο θα είχε. Ούτε ο διαιτητής ούτε ο επόπτης που ηταν πολύ κοντά στην φάση έδειξαν τον παραμικρό δισταγμό στην φάση. Ούτε καν το συνηθισμένο "τίποτε-παίζετε" δεν είπαν στις διαμαρτυρίες του ΠΑΣ. Ο λόγος απλός. Το πέναλτυ δεν δίνεται για ψύλλου πήδημα. Λέγεται η εσχάτη των ποινών διότι σκοπό έχει να αποκαταστήσει παράβαση η οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα κατέληγε σε γκολ η τουλάχιστον σε εξαιρετική ευκαιρία επίτευξης τέρματος για την επιτιθέμενη ομάδα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην συγκεκριμένη φάση. Η μπάλα ίσα που γλύφει το χέρι του Μπακασέτα το οποίο δεν πάει εκείνο πάνω στην μπάλα αλλά το αντίθετο. Ούτε η κεφαλία προοριζόταν για πάσα σε συμπαίκτη, αντιθέτως άουτ πήγαινε η μπάλα. Καλά έκανε λοιπόν και την αγνόησε την φάση ο διαιτητής καθώς δεν υπήρχε τίποτα το επιλήψιμο. Βέβαια στην συνέχεια ανέχτηκε το σκληρότατο παιχνίδι του ΠΑΣ που κατέστρεψε το ποιοτικό στρωτό ποδόσφαιρο του Πανιωνίου, αλλά αυτά έτσι κι αλλιώς είναι ψιλά γράμματα για την χαμηλής ποιότητας ελληνική διαιτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή