Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Tα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ιστορικού κόντρα στον ΠΑΟΚ (03,04, 19:00), με την ΠΑΕ...

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ιστορικού κόντρα στον ΠΑΟΚ (03,04, 19:00), με την ΠΑΕ -μέσω ανακοίνωσης της- να ενημερώνει πως η προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή (01/04).

Η σχετική ανακοίνωση:

"Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Παρασκευή προκειμένου όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους.

Για τον σκοπό αυτό, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό την Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 20:00.

Το Σάββατο, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως της 20:00.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης και θα εξυπηρετεί τις θύρες 2 και 3.

Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας καθώς και ο αριθμός ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους εντός έδρας αγώνες, δεν χρειάζεται να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους."


Δεν υπάρχουν σχόλια