Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σημασία έχει το αποτέλεσμα

Του Θοδωρή Βασίλη... Ο Πανιώνιος έφυγε από τα Περιβόλια με τον βαθμό της ισοπαλίας κι έκανε άλλο ένα βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ. Μ...

Του Θοδωρή Βασίλη...

Ο Πανιώνιος έφυγε από τα Περιβόλια με τον βαθμό της ισοπαλίας κι έκανε άλλο ένα βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ. Μπορεί η ομάδα να μην ήταν καλή, αλλά αυτό ουδόλως σημασία έχει. Και αυτό γιατί στο σημείο που έχει φτάσει το πρωτάθλημα αυτό που μετράει είναι η ουσία και το τελικό αποτέλεσμα. Ένα τελικό αποτέλεσμα που θα είναι η είσοδος στην πρώτη πεντάδα και η έξοδος στο Europa League (εάν κι εφόσον πάνε όλα καλά και η ομάδα εξασφαλίσει άδεια).

Διαβάζω και ακούω ορισμένους που λένε για το ματς του Σαββάτου, τραγικός ο ένας δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του ο άλλος, και αναρωτιέμαι αν βλέπουν ποδόσφαιρο ή απλά έχουν γεννηθεί με μια μόνιμη γκρίνια. Κανείς δεν είπε ότι οι παίκτες του Ιστορικού έπαιξαν καλά, αλλά μην ξεχνάμε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει και ο αντίπαλος.

Και ο αντίπαλος το Σάββατο εμφανίστηκε πιο φρέσκος, με περισσότερες δυνάμεις κάτι το φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς ότι στον Ιστορικό το κουπί το τραβάνε οι ίδιοι και οι ίδιοι, ενώ υπάρχουν και απουσίες. Η ουσία είναι μία και θα πρέπει να γίνει αντιληπτή από όλους αυτή την στιγμή. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και αυτό που θα πρέπει να ενδιαφέρει όλους στον Πανιώνιο είναι πως η ομάδα να κρατήσει την 5η θέση. Μπορεί να ακούγεται άσχημο αλλά είμαι ειλικρινής.

Προτιμώ μια κυνική νίκη, παρά να έχω 17 τελικές, δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες (όπως με τον Λεβαδειακό) και να μένω χωρίς βαθμό. Πάντως, ανεξάρτητα την θέση που θα τερματίσει η ομάδα εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Ιστορικός μας έχει κάνει υπερήφανους και το μόνο που χρειάζονται ο Μαρίνος Ουζουνίδης ένα τεράστιο ευχαριστώ.

ΥΓ. Για την διαιτησία δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ. Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω αν ήταν γκολ ή όχι του Μασούρα, αφού η φάση είναι αμφισβητούμενη. Απλά δε νομίζω ότι η διαιτησία είχε πρόθεση να αδικήσει τον Πανιώνιο.

ΥΓ1. Το ματς με την Ξάνθη είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν. Με νίκη τελειώνουμε με τα πλέι οφ, γι αυτό και θα πρέπει όλοι να δώσουμε βροντερό παρών το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια