Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ψυχωμένη ισοπαλία!

Σε ένα παιχνίδι που δεν «πήγαινε» στον Πανιώνιο, η ομάδα του Ουζουνίδη έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε τον εκτός έδρας βαθμό ...


Σε ένα παιχνίδι που δεν «πήγαινε» στον Πανιώνιο, η ομάδα του Ουζουνίδη έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε τον εκτός έδρας βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1).

Οι κυανέρυθροι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 23’, μετά από τυχερό γκολ του Ίλιτς (με απευθείας κόρνερ), όμως έβγαλαν ψυχή και πάθος σε ένα ακόμη παιχνίδι και στο 84’ ισοφάρισαν με τον Καραμάνο.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Καραμάνος θα μπορούσε να χαρίσει και τη νίκη στην ομάδα, όμως «νικήθηκε» από τον Περιστερίδη στην φάση του αγώνα.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν είχε φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Πανιώνιος αμυντικά
ήταν πολύ καλός, όμως επιθετικό –έως την στιγμή της ισοφάρισης- δεν έβρισκε χώρους για να απειλήσει.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο. Στο 76’ αποβλήθηκε ο Μανιάς και στο 78’ ο Ρισβάνης.

Πλέον ο Πανιώνιος έχει 41 βαθμούς, παραμένει σταθερά στην πέμπτη θέση, έξι βαθμούς μακριά από Γιάννινα και Πλατανιά που βρίσκονται στην έκτη θέση.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο δεκάλεπτο «έγραψε» δύο τελικές προσπάθειες.

Στο 4’ ο Βλάχος με σουτ δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, ενώ στο 10’ το σουτ του Σιώπη κόντρα και δυσκόλεψε τον Περιστερίδη, ο οποίος τελικό μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 23’ και ενώ ο Ιστορικός ήταν η ομάδα που έλεγχε το παιχνίδι, έγινε η φάση, η οποία έβαλε σε θέση «οδηγού» τον ΠΑΣ.

Ο Ίλιτς εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Κόρμπος στο πρώτο δοκάρι δεν υπολόγισε καλά την μπάλα και δεν μπόρεσε να διώξει, ο Διούδης ξεγελάστηκε από την φάση και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!

Αυτό το απρόσμενο γκολ αρχικά αιφνιδίασε τους παίκτες του Ουζουνίδη, οι οποίοι προσπάθησαν στη συνέχεια να πιέσουν, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους στην αμυντική διάταξη του ΠΑΣ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Πανιώνιο επιθετικά να μην μπορεί να γίνει απειλητικός, ενώ αμυντικά δεν αντιμετώπιζε προβλήματα.

Στο 67’ ο ΠΑΣ έκανε μία φάση με τον Ναδάλες, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ. Αυτή ήταν η μοναδική φάση του αγώνα έως εκείνο το σημείο.

Στο 76’ και στο 78’ οι δύο ομάδες είδαν από μία κόκκινη κάρτα. Αρχικά ο Μανιάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, εξαιτίας μίας «κοκορομαχίας» με τον Καρίμ. Δεν μπόρεσε όμως να το εκμεταλλευτεί αυτό ο Πανιώνιος, αφού δύο λεπτά αργότερα είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ρισβάνης για ένα μαρκάρισμα.

Και ενώ όλα έδειχνα πως δεν ήταν η μέρα των κυανέρυθρων, ο Πανιώνιος έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Στο 84’, μετά από φάση διαρκείας, ο Καραμάνος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Μάλιστα, στο 92’ ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει και τη νίκη. Στην αντεπίθεση, ο Ανσαριφάρντ έδωσε την τελευταία στιγμή την μπάλα στον Καραμάνο, που από θέση πλάγια θέση τετ-α-τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Περιστερίδη. Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο ο Ιστορικός.

Φυσικά το 1-1 έφερε έναν ακόμη υπεροπολύτιμο βαθμό στη Νέα Σμύρνη.

*Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Σιώπης. Έγινε αναγκαστική στο 64ο λεπτό.

Γκολ: 23’ Ίλιτς , 84’ Καραμάνος

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Λίλα, Μανιάς, Ναδάλες (90' Γιάκος), Ακόστα, Καρανίκας, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ίλιτς (90' Ηλιάδης).

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης - Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης (64’ Χαλκιαδάκης), Κόρμπος, Μασούρας (46’ Ανσαριφάρντ), Μπακασέτας, Καθάριος (59’ Τζανδάρης), Καραμάνος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια