Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρέπει να «ματώσεις» για να τον νικήσεις...

Η μαχητικότητα, το πάθος και το πνεύμα νικητή είναι τρία βασικά στοιχεία που διαθέτει ο φετινός Πανιώνιος. Του Γιώργου Καρμίρη... ...

Η μαχητικότητα, το πάθος και το πνεύμα νικητή είναι τρία βασικά στοιχεία που διαθέτει ο φετινός Πανιώνιος.

Του Γιώργου Καρμίρη...

Σίγουρα οι κυανέρυθροι έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλύτερες εμφανίσεις σε σχέση με την πρόσφατη εικόνα τους στα Χανιά, όμως παρά την μέτρια εμφάνιση δεν κινδύνεψαν σχεδόν καθόλου με ήττα.

Η ομάδα του Ουζουνίδη έχει μάθει καλά πως παιχνίδι που δεν μπορεί να κερδίσει, δεν πρέπει και να το χάσει. Κάτι που έδειξε κόντρα στον Πλατανιά, αλλά και σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια όπως με την Βέροια την Καλλονή, τον Παναθηναϊκό κλπ.

Καμία ομάδα -πλην του Ολυμπιακού- δεν έχει σκοράρει περισσότερες από δύο φόρες σε έναν αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο. Αυτό δείχνει πόσο σωστή και συγκεντρωμένη είναι η ομάδα τακτικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Άλλωστε και η ήττα από τον Λεβαδειακό μόνο εύκολα δεν ήρθε. Μπορεί ο σύλλογος της Λιβαδειάς να είχε προηγηθεί νωρίς και να έπαιζε για 80 λεπτά με παίκτη παραπάνω, όμως ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που έβγαλε πολλές επιθετικές ενέργειες και απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη εστία. Οι αριθμοί εκείνου του παιχνιδιού τα λένε όλα, με τον Πανιώνο να καταγράφει 17 τελικές προσπάθειες, εν αντιθέσει των μόλις τριών του Λεβαδειακού. Μπορεί, λοιπόν, να είχε ηττηθεί τότε ο Πανιώνιος, όμως ακόμη και υπό αυτές τι συνθήκες ο αντίπαλος χρειάστηκε να... "ματώσει" για να πάρει τη νίκη.

Πλέον, στο στρατόπεδο της ομάδας πρέπει να κοιτάξουν μόνο μπροστά και πιο συγκεκριμένα το εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη. Μία αναμέτρηση ιδιαίτερα σημαντική, όσον αφορά τον στόχο (πλέον έγινε στόχος) της πρώτης πεντάδας.

ΥΓ: Η διαιτησία στο ματς με τον Πλατανιά ήταν επιεικώς κακή και κατάφερε να αφήσει με έντονα παράπονα και τις δύο ομάδες. Στον Πανιώνιο δικαίως διαμαρτύρονται για το καθαρό γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 44'. Όμως και οι γηπεδούχοι "φωνάζουν" για την φάση του 2ου λεπτού, όπου ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Καθάριου. Βέβαια, για τον Πανιώνιο είναι η δεύτερη σερί αγωνιστική που νιώθει να αδικείται από "σφύριγμα", μετά το "χειρουργείο" του Δελφάκη με τον Λεβαδειακό!

ΥΓ1: Η ομάδα συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Το θετικό, όμως, είναι πως δεν χάνει εύκολα ή μάλλον χάνει πάρα πολύ δύσκολα, εν αντιθέσει με τους ΠΑΟΚ, Αστέρα που βλέπουμε να έχουν εύκολο το... "στραβοπάτημα".

ΥΓ2: Βγαίνει η κούραση σε αρκετούς ποδοσφαιριστές τον τελευταίο καιρό και αυτό είναι λογικό. Το ρόστερ είναι μικρό, οι ίδιοι παίκτες έχουν "βγάλει" όλη τη χρονιά και είναι φυσιολογικό να υπάρξει κόπωση. Στα τελευταία παιχνίδια μπαίνουν και παιδιά που έως τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και καλούνται να δείξουν ετοιμότητα.

ΥΓ3: Σε καλό δρόμο βρίσκεται η ανανέωση της συνεργασίας του Πανιωνίου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Όσο πιο σύντομα κλείσει το θέμα, τόσο πιο άμεσα θα μπει... μπροστά και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζον.

Δεν υπάρχουν σχόλια