Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Πολύ καλό τακτικά παιχνίδι»

Ικανοποιημένος από το τακτικό παιχνίδι της ομάδας έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στα Γιάννινα. Αρχικά...

Ικανοποιημένος από το τακτικό παιχνίδι της ομάδας έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στα Γιάννινα.

Αρχικά ο τεχνικός του Ιστορικού, μιλώντας στην κάμερα της nova, τόνισρε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό τακτικά παιχνίδι. Μέσα στα Γιάννινα ο ΠΑΣ έβαλε ένα γκολ από στημένο και έκανε μόνο μία ακόμη φάση σε ολόκληρο το παιχνίδι. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί, ακόμα και αν αυτή η εικόνα μπορεί να μην είναι τόσο αρεστή στον κόσμο».

Εν συνεχεία, χαρακτήρισε δίκαιο το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ:

«Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα αν και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και το δεύτερο γκολ και να κλέψουμε το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την προσπάθεια τους κάτω από τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο παιχνίδι».

O Μαρίνος Ουζουνίδης λίγη ώρα αργότερα μίλησε και στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα συμπλήρωσε:

«Είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και χαζομάρας στην κόκκινη, αλλά αυτά συμβαίνουν με άπειρα παιδιά. Μπορεί σήμερα να ισοφαρίσαμε, αλλά σε άλλο παιχνίδι μπορεί να το πληρώσουμε αυτό. Ο ΠΑΣ δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί σε άλλο ματς, αλλά κι εμείς υστερήσαμε επιθετικά. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ και τον κ. Πετράκη που κάνει καλή δουλειά».

Για τους Έλληνες παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Πανιώνιος ο τεχνικός του Ιστορικού σημείωσε:

«Οι μη αδειοδοτήσεις μας βγήκαν σε καλό. Αλλά και άδεια να πάρουμε πάλι με Έλληνες θα παίξουμε. Είναι καλά παιδιά, που έχουν μεταπτώσεις λόγω απειρίας, αλλά συνεχώς γίνονται καλύτεροι»

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια