Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιο χρώμα στην Σουηδία! (photos)

Όπως αναφέραμε ο Παύλος Μητρόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σουηδία και πιο συγκεκριμένα στην Ακρόπολις. Ο πρώην αρχηγός του...

Όπως αναφέραμε ο Παύλος Μητρόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σουηδία και πιο συγκεκριμένα στην Ακρόπολις.

Ο πρώην αρχηγός του Πανιωνίου, όμως, δεν θα είναι ο μόνος Έλληνας στον σύλλογο, αφού εκεί θα συναντήσει τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές από την "πατρίδα", οι οποίοι μάλιστα έχουν κυανέρθρο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα οι Δημήτρης Σιαλμάς, Κώστας Σταυροθανασόπουλος και Μάκης Γκέζος έχουν ήδη "μετακομίσει" στην Σουηδική ομάδα και πλέον μαζί με τον Μητρόπουλο θα δώσουν εντονότατο κυανέρυθρο χρώμα στον σύλλογο και γενικότερα στο πρωτάθλημα της χώρα της Σκανδιναβίας.

Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της ομάδας είναι επίσης Έλληνας, γι’ αυτό και άλλωστε η ομάδα έχει αυτό το ελληνικότατο όνομα.

Η Ακρόπολις εδρεύει στην Στοκχόλμη και από το 2009 έχει μια συνεργασία με την ΑΙΚ καθώς αρκετοί παίκτες μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της Σουηδίας παραχωρεί κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές ως δανεικούς για να πάρουν παιχνίδια.

Από τον Μάρτιο του 2013 το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αποτελείται από τον πρόεδρο Λάμπρο Μίτση, τον αντιπρόεδρο Τάσο Γιαλαβούζη, τον γραμματέα Σίμο Μιχαηλίδη, τον ταμία Νίκο Νικολαίδη, τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Γκόγκα και τον υπεύθυνο ακαδημιών Σούλη Παπαδόπουλο, ενώ προπονητής είναι ο Γιάννης Τσόμπος, ο όποιος μέχρι το 2014 ήταν και παίκτης της.



Δεν υπάρχουν σχόλια