Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος και Μπακασέτας όλα τα λεφτά!

Ο παραπάνω τίτλος δεν τέθηκε τυχαία! Νομίζω ότι δικαιολογείται απόλυτα απ’ όλα τα παρακάτω που απέδειξε, για άλλη μια φορά, ο  αγώνας κόν...

Ο παραπάνω τίτλος δεν τέθηκε τυχαία! Νομίζω ότι δικαιολογείται απόλυτα απ’ όλα τα παρακάτω που απέδειξε, για άλλη μια φορά, ο αγώνας κόντρα στην Ξάνθη:

-Πως ένας νεαρός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μπορεί ν’ αξιοποιηθεί και ν’ αποδώσει τα μέγιστα! Σε καμιά άλλη ομάδα δε θα γινόταν, ιδίως αν αυτή είχε ένα κάρο ξένους αμφιβόλου σταθερότητας και αξίας! Οι μνηστήρες τώρα για τον Τάσο Μπακασέτα διαισθάνομαι ότι θ’ αυξηθούν. Εκείνο που απομένει είναι αφενός μεν ο ίδιος να μην επαναπαυτεί και αφετέρου ο Πανιώνιος να τον αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Πάντως στα ομαδικά αθλήματα οι ταλαντούχοι αθλητές αναδεικνύονται από το σύνολο, το βοηθούν και όχι το αντίθετο!

-Μια ομάδα που έχει πολλά τρεξίματα, που είναι ιδιαίτερα πιεστική, ακόμη και αν δεν έχει την κατοχή μπορεί να είναι νικήτρια! Ακόμη και αν κάνει λάθη στις μεταβιβάσεις, ο Πανιώνιος κάνει αρκετά και πρέπει να βελτιωθεί σ’ αυτόν τον τομέα, ακόμη και αν χάνει ευκαιρίες και ο Πανιώνιος έχασε πολλές σήμερα, μπορεί να κερδίσει! Όμως από την άλλη αν μια ομάδα δε δημιουργεί ευκαιρίες το γκολ δεν έρχεται!

-Ο Πανιώνιος είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρομάνα στη χώρα μας. Δεν είναι μόνον ο Μπακασέτας, ο Μπουμάλ , ο Χατζηϊσαίας και τόσοι άλλοι του παρελθόντος! Είναι και όλοι οι υπόλοιποι που αγωνίζονταν σήμερα αλλά και αυτοί που ακολουθούν! Και έχει απόλυτο δίκιο ο προπονητής Μ. Ουζουνίδης που επιμένει να τους επισημαίνει τα λάθη, τις επιπολαιότητές τους και τις ολιγωρίες τους. Διότι μόνον έτσι θα βελτιωθούν και θα υπάρξουν οφέλη ατομικά και συλλογικά!

Επιμέλεια: Πάνος Κατσούλας

1 σχόλιο

  1. ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΟΚ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ .ΗΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ Π.Χ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΤΥΠΑΓΕΣ ΤΙΤΛΟ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΟΡΜΟΣ Σ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή