Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Ποιος είναι ο MVP του φετινού Πανιωνίου;

Μεγάλη ψηφοφορία του panionianea.gr . Ψηφίστε τον ποδοσφαιριστή που πιστεύετε πως είναι ο MVP του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου την φετινή σ...

Μεγάλη ψηφοφορία του panionianea.gr.

Ψηφίστε τον ποδοσφαιριστή που πιστεύετε πως είναι ο MVP του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου την φετινή σεζόν (2015/16).

Υποψήφιοι είναι οι 12 παρακάτω ποδοσφαιριστές, που την φετινή αγωνιστική περίοδο μετρούν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής με την κυανέρυθρη φανέλα. Αναλυτικά: Διούδης, Οικονόμου, Βλάχος, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας (αποχώρησε τον Ιανουάριο), Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Μασούρας, Καραμάνος, Μπουμάλ (αποχώρησε τον Ιανουάριο), Ανσαριφάρντ.

Ο κυανέρυθρος ΜVP, ο οποίος θα αναδειχθεί με την δική σας ψήφο, θα ανακοινωθεί στο τέλος της σεζόν.

Ψηφίστε στον παρακάτω πίνακα


7 σχόλια

  1. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τον Γιώργο, αλλά οι ψήφοι που έχει συγκεντρώσει έως τώρα είναι για κάποιον από τους παρακάτω λόγους:
    α) από μεγάλο κύκλο γνωστών
    β) από λάθος ψήφους που πήγαιναν για Μπακασέτα
    γ) τρολάρισμα

    Δεν υποτιμώ τη συνολικά καλή παρουσία του, αλλά όπως και να το κάνουμε, υπάρχουν άλλοι όπως ο Τάσος και ο Μανώλης που προσέφεραν πολύ περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφισα μανωλη γιατι τετοιο αμυντικο χαφ εχω χρονια να δω και ςυρωπη βγηκαμε γιατι καποιος φροντιζε να μην εχουμε πιεση στην αμυνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. endys, έχεις δίκιο για τον Μασούρα. Την περίοδο που μόλις τέλειωσε, ήταν μικρή η συνεισφορά του στην λαμπρή πορεία της ομάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Μασούρας...Διαφωνώ δεν ηταν καθόλου μικρη η συνεισφορά του...Απλά εκανε πολύ αθορυβη δουλειά...Παρόλα αυτά συμφωνώ οτι Σιώπης και Μπακασέτας ήταν οι κορυφαίοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεσοςπιθερικος χωρις γκολ δεν παει για MVP/ Ψηφισα το δουκευτάρικο μυρμηγκι Σιωπη και δευτερη επιλογη θα ειχα τον Τασο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκίννερ Ανδρέας-Γεώργιος17 Μαΐου 2016 στις 7:22 π.μ.

    Παιδιά, του Μασούρα οι ψήφοι είναι από τρολλ, αν κι εγώ τον πιστεύω πολύ, από πέρυσι. Έχει κραχτει πολύ φέτος επειδή αργεί να κάνει τελείωμα όταν έχει τη μπάλα στα πόδια, αλλά αν βελτιωθεί σε αυτό θα μπορέσει να γίνει αυτό που ο Κολοβός απέτυχε. Εκτός αυτού, και στη δημιουργία έχει βοηθήσει, ενώ και αμυντικά, για σέντερ/πλάγιος φορ, έχει συμβάλλει πολύ. Επίσης, πιστεύω το παιδί θα είναι ο επόμενος που θα πορωθει με την ομάδα και θα την βοηθήσει για πολλά χρόνια.

    Αλλά η σειρά για φέτος είναι:
    Σιώπης
    Μπακασέτας
    Οικονόμου (και μπακ και στοππερ)
    Βλάχος (η πιο αθόρυβη δουλειά του πρωταθλήματος)
    Κόρμπος
    Ρισβάνης
    Μπουμάλ (όπως και να το κάνουμε, άλλαξε όλο το σύστημα της ομάδας όταν έφυγε, για αυτό δεν βρίσκεται πιο κάτω)
    Ανσαριφαρντ
    Μασούρας
    Καραμάνος (πληρώνει την κακή αρχή)
    Χατζηισαΐας
    Διούδης

    Όλοι έκαναν τρομερή χρόνια, αλλά ο Χατζηισαΐας έφυγε νωρίς, και ο Διούδης δεν ήταν τόσο Ουαου όσο τον κάναμε. Στο παιχνίδι στη Λεωφόρο έκανε ματσαρα, όπως ο Γιαννακόπουλος, αλλά αλλιώς δεν φάνηκε πολύ. Έχει σταθερό χέρι, αλλά όντως φέτος δεν συγκρίνεται με (μη γελατε) τον Κυριακιδη. Ναι, της πεντάρας.

    Υ.Γ. Ο Καθαριος αδικηθηκε. Έπαιζε όλη τη χρονιά σε λάθος θέση και έφαγε άδικο κραξιμο.

    Υ.Γ.2 Ο Βιγιαλμπα αδικηθηκε από την πώληση Μπουμάλ. Παίκτης αντεπίθεσης, σε ομάδα που δεν κανεινπια αντεπιθέσεις.

    Υ.Γ.3 LVP (Least Valuable Player) από αυτούς που έπαιξαν, ο Μπαργκαν. Τον τίτλο θα διεκδικούσε, υπό άλλες περιστάσεις, και ο Χαλκιαδάκης, που όμως έχει συμβάλλει, και αν είχε λίγο μυαλό θα ήταν Μπακασέτας, και καλύτερος, παρά τα κιλά του.

    Υ.Γ.4 Η επιθετική ανάπτυξη της ομάδας τον δεύτερο γύρο είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα για μελέτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή