Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρας με... Μπακα-γκολ!

Ο Ιστορικός, έχοντας τον Τάσο Μπακασέτα σε μεγάλη μέρα (με χατ-τρικ), επικράτησε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με 3-0 της Ξάνθης και συνεχίζ...

Ο Ιστορικός, έχοντας τον Τάσο Μπακασέτα σε μεγάλη μέρα (με χατ-τρικ), επικράτησε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με 3-0 της Ξάνθης και συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις» στο πρωτάθλημα.

Ο «Μπάκα» ήταν ο πρωταγωνιστής για τον Πανιώνιο, καθώς πέτυχε τρεις γκολάρες, ενώ ήταν και σχεδόν αλάνθαστος σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Εξαιρετική αμυντική λειτουργία από τους κυανέρυθρους, οι οποίοι είχαν κι άλλες καλές ευκαιρίες για να πετύχουν και παραπάνω τέρματα.

To παιχνίδι

Στα πρώτα 15 λεπτά το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πανιώνιος και Ξάνθη επιδόθηκαν σε «μονομαχίες» στο κέντρο του γηπέδου, κοιτώντας κυρίως την άμυνα τους.

Στο 16’ δημιουργήθηκε η πρώτη επιθετική «απειλή» του Ιστορικού, με τον Μπακασέτα να βγάζει σε θέση τετ α τετ τον Καρίμ, όμως ο Ιρανός άνοιξε το κοντρόλ του και δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση.

Στα επόμενα λεπτά η Ξάνθη πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κινδύνους στην κυανέρυθρη άμυνα.

Στο 33’ ο Ντιμιτρόφ βρήκε χώρο, μπήκε στην περιοχή, όμως του σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Έξι λεπτά αργότερα (39’) , όμως, οι κυανέρυθροι ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ. Ο «Μπάκα» εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Τσενάμο, η μπάλα πήρε μεγάλη ταχύτητα και κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Ξάνθης.

Η ομάδα του Ουζουνίδη έβγαλε «φτερά» από αυτό το τέρμα και στο 42’ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ. «Δράστης» ήταν ξανά ο Τάσος Μπακασέτας. Ο επιτελικός χαφ του Ιστορικού πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα άπιαστο σουτ «έγραψε» το 2-0.

Με αυτό το σκορ μπήκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Όπως τελείωσε το ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Ο Μπακασέτας εκτέλεσε απευθείας ένα μακρινό φάουλ, με τον Τσενάμο αυτή τη φορά να διώχνει. Στο επόμενο λεπτό ξανά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης είπε ξανά «όχι» σε σουτ του «Μπάκα», ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Καρίμ πέρασε άουτ.

Το επιθετικό «κρεσέντο» του Πανιωνίου συνεχίστηκε και στο 50’ ο Μασούρας έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-0. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Τσενάμο, όμως ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων αντέδρασε σωστά και απέκρουσε δύσκολα.

Η ομάδα της Ξάνθης είχε μία καλή στιγμή στο 64’, με τον Καπετάνο να σουτάρει μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι ήταν πολύ ανώτεροι στο δεύτερο μέρος, στο 72’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Ρισβάνη να κάνει το κοντινό σουτ, μετά από κόρνερ, στέλνοντας όμως την μπάλα πάνω από την εστία της Ξάνθης.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα, έχοντας σωστή αμυντική λειτουργία, ενώ προσπαθούσαν επιθετικά –κυρίως- με τους «Μπάκα», Καρίμ και Μασούρα να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα.

Στο 88’ ήταν η σειρά του Τζανδάρη να δοκιμάσει το πόδι τους, με το σουτ που έκανε όμως να περνάει άουτ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις, ποιος άλλος; ο Τάσος Μπακασέτας. Ο "Μπάκα" πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε και το πλασέ και έγραψε το τελικό 3-0!

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με τον Πανιώνιο να παίρνει άνετα τη νίκη και τον κόσμο να αποθεώνει την ομάδα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Πατσατζόγλου, Τασουλής, Κόρμπος, Ρισβάνης, Σιώπης, Μπακασέτας, Βλάχος, Καθάριος (65’ Καραμάνος), Μασούρας (90’ Μπαργκάν), Ανσαριφάρντ (81’ Τζανδάρης)

ΞΑΝΘΗ: Τσενάμο, Μπέρτος, Περέιρα, Σολτάνι, Λουσέρο, Σκουρτάι (58’ Καπετάνος), Φλίσκας (46’ Παπαστεριανός), Ορφανίδης, Γούτας, Λισγάρας, Ντιμιτρόφ (58’ Νιέτο)

Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Άιντε τι περιμένετε για να έρθετε στο γήπεδο;
    Η ομάδα είναι σταθερά στην 5αδα, σκοράρει σχεδόν σε όλα τα ματς και παίζει ωραία μπάλα. Ξυπνήστε απανταχού ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ, δεν έχουν άλλοι τέτοια ομάδα στην γειτονιά τους. Ελάτε να γεμίσουμε τον ναό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή