Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Λίφτινγκ» στο γήπεδο!

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου έχει "μεταμορφώσει" προς το πολύ καλύτερο την εικόνα της ομάδας και πλέον θέλει να προχ...

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου έχει "μεταμορφώσει" προς το πολύ καλύτερο την εικόνα της ομάδας και πλέον θέλει να προχωρήσει σε "λίφτινγκ" και το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Μετά από πολλά χρόνια στον Πανιώνιο πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν βάλει μπροστά τον προγραμματισμό για ένα γενικό "λίφτινγκ" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Στα άμεσα σχέδια είναι οι αντικατάσταση των τωρινών καθισμάτων στην εξέδρα των επισήμων με νέα πιο άνετα και πιο σύγχρονα καθίσματα, όπως και η αλλαγή του σκέπαστρου που ήδη υπάρχει στο γήπεδο. Βελτιώσεις θα γίνουν στις τουαλέτες, αλλά και γενικότερα σε όλες τις εξέδρες, στα μπετά κλπ.

Από εκεί και πέρα, γίνονται προσπάθειες προκειμένου να τοποθετηθεί στο γήπεδο και σύγχρονος ηλεκτρονικός πίνακας, ενώ στο προσεχές μέλλον (επόμενο Καλοκαίρι) υπάρχουν σκέψεις για να τοποθετηθεί σκέπαστρο, αλλά και να αντικατασταθούν τα καθίσματα και στην απέναντι εξέδρα (θύρες 1,2,3).

Να θυμίσουμε, βέβαια,  πως ήδη η ομάδα έχει αποκτήσει το δικό της πούλμαν και η κυανέρυθρη ΠΑΕ επιθυμεί να φτιάξει εντός της επόμενης τετραετίας το δικό της προπονητικό κέντρο!

Κινήσεις που αν μη τι άλλο δείχνουν πως ο Πανιώνιος σιγά-σιγά αλλά σταθερά ανεβαίνει ξανά επίπεδο...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Ας ξεκινήσουμε ξηλώνοντας το σκουριασμένο σιδερο στο κέντρο του γηπέδου στη θύρα 2 που μας κόβει τη θέα στο τέρμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρα ειναι τα καθισματα των επισημων..μ εμας τους απεναντι να δουμε τι θα γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή