Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η άμυνα φέρνει βαθμούς...

Σίγουρα τα γκολ είναι αυτά που τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας μετά από μία νίκη (και όχι μόνο). Στην περίπτωσή του φετινού Πανιωνίου, ό...

Σίγουρα τα γκολ είναι αυτά που τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας μετά από μία νίκη (και όχι μόνο). Στην περίπτωσή του φετινού Πανιωνίου, όμως,  η άμυνα είναι από τα βασικότερα στοιχεία της ομάδας.

Οι κυανέρυθροι πραγματοποιούν καταπληκτική χρονιά, βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη πεντάδα, με τους παίκτες του Ιστορικού να βγάζουν πολλά θετικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα από τα δυνατά σημεία, αν όχι το δυνατότερο, είναι η εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από το ξεκίνημα της σεζόν είχε δώσει έμφαση στην σωστή δουλειά των "μετόπισθεν" και αυτή η δουλειά βγήκε όλη την χρονιά στους αγώνες του Πανιωνίου.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως ο Ιστορικός έχει την καλύτερη άμυνα πίσω από τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Η κυανέρυθρη άμυνα έχει δεχτεί μόλις 22 τέρματα, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της περιόδου. Τα 22 γκολ σημαίνει πως ο Πανιώνιος δέχεται κάτω από ένα γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη έχουν κρατήσει σε 12 ματς το "μηδέν" στην εστία τους, ενώ η μεγαλύτερη ήττα της σεζόν είναι το 3-0 της πρώτης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό.

Οι ομάδες με την καλύτερη άμυνα

Ολυμπιακός 13

ΑΕΚ 17

Πανιώνιος 22

Παναθηναϊκός 23

ΠΑΟΚ 29

Δεν υπάρχουν σχόλια