Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμπρός Ιστορικέ...

Με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί o Πανιώνιος στο αποψινό (21/03, 19:30) παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Η ομάδα του ...

Με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί o Πανιώνιος στο αποψινό (21/03, 19:30) παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκεσαι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς προέρχεται από το νικηφόρο 3-0 επί της Ξάνθης και συνεχίζει να έχει το... πάνω χέρι για την "υπόθεση" πεντάδα!

Ο τεχνικός των κυανέρυθρων μπορεί να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους παίκτες του, καθώς εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ιστορικού: Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Τασουλής, Κόρμπος, Τζανδάρης, Σιώπης, Καθάριος, Oικονομου, Μπλέτσας, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Μπαργκάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος παραμένει μέχρι στιγμής η μοναδική εκτός έδρας αήττητη ομάδα της χώρας εντός του 2016 τόσο σε επίπεδο πρωταθλήματος όσο και επίσημων διοργανώσεων γενικότερα. Μακριά από τη Νέα Σμύρνη, έχει απολογισμό 2 νίκες & 5 ισοπαλίες σε σύνολο 7 αγώνων.

Σε περίπτωση νίκης στα Γιάννινα, ο Ιστορικός θα έχει κάνει το πιο καθοριστικό βήμα για να τερματίσει σε μία θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Διαιτητής για το ματς με τον ΠΑΣ ορίστηκε ο Τζήλος με βοηθούς τους Νταλούκα, Κουρέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια