Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα συμβαίνουν στον Πανιώνιο»

Πανευτυχής για το χατ τρικ που πέτυχε στη νίκη του Πανιωνίου επί της Ξάνθης ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Τάσος Μπακασέτας. Ο απόλυτος...

Πανευτυχής για το χατ τρικ που πέτυχε στη νίκη του Πανιωνίου επί της Ξάνθης ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ιστορικού, με δηλώσεις του στην κάμερα της nova, δήλωσε αναλυτικά:

Για το χατ τρικ που πέτυχε: «Δεν μπορώ να κρύψω ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Έχουν γίνει πολλά πράγματα στον Πανιώνιο. Πρώτη φορά πέτυχα χατ τρικ, πρώτη φορά έβαλα γκολ στο Κύπελλο, πρώτη φορά έχω συνεχόμενα παιχνίδια, είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Πανιώνο και κάνουμε αυτή την εξαιρετική πορεία. Στο παιχνίδι μετά το γκολ ισορροπήσαμε τον ρυθμό και δεν απειληθήκαμε».

Για το πρώτο γκολ που σημείωσε: «Η σκέψη μου ήταν να το κάνω απευθείας. Όταν βάζεις πολύ δύναμη στην μπάλα είναι δύσκολο για τον τερματοφύλακα».

Για το τι κρατάει από το ματς για να το θυμάται: «Την φανέλα κρατάω και την μπάλα του αγώνα, που υπέγραψαν όλοι οι συμπαίκτες μου».

Για το τι τους είπε ο Ουζουνίδης: «Να συνεχίσουμε όπως παίζουμε. Είναι πολύ χαρούμενος για το παίζουμε έτσι και είμαστε συγκεντρωμένοι και μακάρι να πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος».

Από την μεριά του ο Βασίλης Πατσατζόγλου εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα:  «Τα συναισθήματα μου δεν μπορώ να τα περιγράψω. Περίμενα πως κ πώς να παίξω, με εμπιστεύτηκε ο προπονητής και νομίζω ότι έδωσα το 100%. Είχα άγχος στην αρχή, όμως με εμψύχωσαν οι συμπαίκτες μου και νομίζω τα πήγα καλά».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια