Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πετράκης: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα»

Άδικο χαρακτήρισε για την ομάδα του το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο ο Γιάννης Πετράκης. Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Γ...

Άδικο χαρακτήρισε για την ομάδα του το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο ο Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στην συνέντευξη Τύπου:

«Mια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που το δείχνει όλη η πορεία της από την αρχή πόσο καλή είναι κι αυτό έκανε δύσκολο το έργο μας. Οι παίκτες προσπάθησαν, η εικόνα που είχαμε αμυντικά και επιθετικά δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα. το οποίο θα έλεγα ότι δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.
Δεν έγιναν καθαρές φάσεις στο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είχε μία ευκαιρία στις καθυστερήσεις όπου εμείς παίξαμε με ρίσκο. Εμείς είχαμε όμως προϋποθέσεις, οι οποίες δεν μεταφράστηκαν σε μια καλή πάσα.

Αυτό έκανε δύσκολο το έργο μας από την αφετηρία του. Η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, η εικόνα που είχαμε σε άμυνα και επίθεση δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα, θα έλεγα ότι δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου, ο Πανιώνιος όμως ούτε καν προϋπόθεση για ευκαιρία δεν μας έκανε. Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήμασταν καλά οργανωμένοι σε όλους τους χώρους, συγχαρητήρια και στον κόσμο που μας βοήθησε σήμερα».

Για το αν άργησαν οι αλλαγές, ειδικά όταν άρχισε να πιέζει ο Πανιώνιος:

«Οι αλλαγές δεν γίνονται απλά για να γίνονται, αλλά με βάση τις απαιτήσεις του ματς. Δεν χρειαζόμασταν κάτι γι' αυτό δεν τις κάναμε. Στο τέλος του παιχνιδιού λες μήπως κάποιος από τον πάγκο κάνει κάτι και πάρεις το αποτέλεσμα, γι' αυτό και έγιναν στο 90'. Δεν κινδυνεύαμε ως τότε, φτάναμε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή και πηγαίναμε καλά».


1 σχόλιο

  1. Ο Πετράκης έδειξε ότι είναι άσχετος από μπάλα. Η ομάδα του έβαλε ένα τυχερό γκόλ το οποίο είναι περισσότερο δώρο των αμυντικών παρά αποτέλεσμα καλής επιθετικής ενέργειας των παικτών του. Μάλιστα το 1-0 έρχεται κόντρα στην ροή του αγώνα διότι μέχρι τότε ο Πανιώνιος έχει κερδίσει την μάχη του κέντρου και ελέγχει απολύτως το παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι ο Πανιώνιος δεν έκανε πολλές ευκαιρίες παρά μόνο στο τέλος όταν και ο ΠΑΣ έδειξε στοιχεία πανικού μετά την ισοφάριση. Η μεγάλη διαφορά στο στύλ των δύο ομάδων ήταν ο τρόπος ανάπτυξης. Ο ΠΑΣ με σέντρες ακόμα και πίσω από την σέντρα προσπαθούσε να βρει τους επιθετικούς του. Ο Πανιώνιος αντιθέτως προσπάθησε να παίξει με την μπάλα κάτω και στόχος ήταν να μπαίνει στην περιοχή με πάσες και κοντρόλ παιχνίδι. Το 1-1 ήταν το επιστέγασμα αυτής της τακτικής καθώς είχαν προηγηθεί άλλες 2-3 προσπάθειες διείσδυσης και αντίστοιχα σούτ στα οποία η αμυντική τακτική του ΠΑΣ ήταν το διώξιμο της μπάλας όπως και όπου νάναι. Κακή η διαιτησία του ρέφερι (αγνοώ το όνομά του) καθώς ανέχτηκε το πολύ σκληρό παιχνίδι του ΠΑΣ. Άνετα έπρεπε και μπορούσε να έχει δείξει ακόμα μια κόκκινη σε παίκτη του ΠΑΣ ενώ και η 2η κίτρινη στον Ρισβάνη είναι αυστηρή καθώς ο παίκτης του Πανιωνίου δεν βρίσκει παίκτη. Είναι καθαρά, προσπάθεια να ισοροπήσει την προηγούμενη κόκκινη στον Μανιά ο οποίος με την αντιαθλητική του συμπεριφορά εξανάγκασε τον διαιτητή να τον αποβάλλει. Ο Πανιώνιος έπαιξε καλύτερα και κυρίως ποιοτικότερο ποδόσφαιρο. Αυτό έπρεπε να παραδεχτει ο κτηνοτρόφος που παριστάνει τον προπονητή στα Γιάννενα, και να μην λέει χαζομάρες που εκθέτουν αυτόν και την ομάδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή