Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε τον βαθμό στα Χανιά

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τα Χανιά ο Πανιώνιος, μένοντας στο 0-0 με τον γηπεδούχο Πλατανιά. Κακώς ακυρώθηκε γκολ του Μασούρα ...

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τα Χανιά ο Πανιώνιος, μένοντας στο 0-0 με τον γηπεδούχο Πλατανιά. Κακώς ακυρώθηκε γκολ του Μασούρα στο 44' ως οφσάιντ.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες, ο Ιστορικός απέσπασε έναν ακόμη σημαντικό βαθμό, στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, αν στο 44' δεν είχε ακυρωθεί κακώς το γκολ του Μασούρα ως οφσάιντ, τότε οι κυανέρυθροι θα μπορούσαν να έχουν φύγει και με τους τρεις βαθμούς από την Κρήτη.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Ουζουνίδη πρόσεξε περισσότερο την άμυνα της και με αντεπιθέσεις προσπαθούσε να "χτυπήσει" τον αντίπαλο της.

Με αυτόν το βαθμό ο Πανιώνιος έφτασε τους 37 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον έκτο της βαθμολογίας Αστέρα, ο οποίος όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο (παίζει την Δευτέρα με την ΑΕΚ).

To παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να «αιφνιδιάσουν» τους κυανέρυθρους.

Στο 13’ ο Πλατανιάς είχε μία τελική φάση, με τον Μιλούνοβιτς να κάνει το πλασέ στην κίνηση, με την μπάλα να περνάει αρκετά μέτρα άουτ.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη όσο περνούσαν τα λεπτά προσπαθούσαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και στο 21’ είχαν την πρώτη τους επιθετική ενέργεια, με το σουτ του Μπακασέτα να περνάει άουτ.

Η «απάντηση» ήρθε άμεσα για τον Πλατανιά, καθώς στο 22’ ο Διούδης έδιωξε πολύ δύσκολα την κοντινή κεφαλιά του Ανγκούλο.

Εννιά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πανιωνίου να απειλήσει με αξιώσεις. Ο Καθάριος πήρε την μπάλα στην αντεπίθεση, έκανε και το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει στόχο, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 44 έγινε η φάση του ημιχρόνου. Ο Μασούρας σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η φάση ξεκίνησε με μπαλιά στον Καραμάνο, που δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ, με τον επιθετικό του Ιστορικού να κάνει την σέντρα, τον Μασούρα να πετυχαίνει το γκολ με κεφαλιά και τον επόπτη να το ακυρώνει για οφσάιντ.

Μία φάση οριακή, που στα ριπλέι ομως δεν φάνηκε να είναι εκτεθειμένος ο Μασούρας. Βέβαια, η αμφιβολία είναι πάντα υπέρ του επιτιθέμενου, οπότε το τέρμα έπρεπε να μετρήσει.

Στην «επανάληψη» η πρώτη φάση άνηκε στους γηπεδούχους, με τον Ανγκούλο να κάνει την κεφαλιά, μετά από κόρνερ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια δεν υπήρξαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Πανιώνιο να δίνει περισσότερο βάση στην άμυνα του και με αντεπιθέσεις προσπαθούσε να βρει διαδρόμους.

Σε 2-3 περιπτώσεις οι κυανέρυθροι είχαν την ευκαιρία να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση, όμως στο τέλος μία λάθος πάσα… χαλούσε τις προϋποθέσεις για ευκαιρία.

Τα επόμενα λεπτά δεν έκρυβαν κάποια ιδιαίτερη στιγμή με το 0-0 να μένει έως το φινάλε.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Αποστολόπουλος, Μουνάφο (83’ Στανισάβλιεβιτς), Ανγκούλο, Μιλούνοβιτς (77’ Πάγκαλος), Ντίνας.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Σιώπης, Τζανδάρης (65’ Χαλκιαδάκης), Καθάριος, Μπακασέτας (87’ Πατσατζόγλου), Μασούρας, Καραμάνος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια