Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπακασέτας: «Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα...»

O Τάσος Μπακασέτας παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 26ης αγωνιστικής, αλλά και αυτό του καλύτερου γκολ της ίδιας αγωνιστι...

O Τάσος Μπακασέτας παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 26ης αγωνιστικής, αλλά και αυτό του καλύτερου γκολ της ίδιας αγωνιστικής.

Στις δηλώσεις που έκανε, μετά την βράβευση του, δεν θέλησε να σταθεί στην προσωπική του επιτυχία, αλλά στην ομαδική προσπάθεια που γίνεται στον Ιστορικό και στο γεγονός πως ο σύλλογος βρίσκεται κοντά στον στόχο της πρώτης πεντάδας.

Παράλληλα, αφιέρωσε τα βραβεία που πήρε στην οικογένεια του, ενώ τόνισε πως είναι τιμή για τον ίδιο που γράφτηκε στην ιστορία του Πανιωνίου με το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στην Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο "Μπάκα" στην κάμερα της nova:

Για τα δύο βραβεία που πήρε: «Σίγουρα είναι ικανοποίηση για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος. Πιο πολύ χαρούμενος είμαι όμως που συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας. Συνεχίζουμε να είμαστε ψηλά και κοντά στον στόχο μας».

Για το γεγονός πως και πέρυσι το προηγούμενο βραβείο που είχε πάρει ήταν πέρυσι κόντρα στην Ξάνθη: «Συγκυρία είναι. Αυτά τα δύο βραβεία τώρα τα χαίρομαι περισσότερο γιατί φέτος η ομάδα πάει πολύ καλά και είναι ψηλά στην βαθμολογία».

Για το ποιο θα ψήφισε ο ίδιος ως καλύτερο γκολ από τα τρία που σημείωσε: «Είμαι ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο, ίσως το δεύτερο περισσότερο (σ.σ. ψηφίστηκε το πρώτο)».

 Για το που αφιερώνει τα βραβεία: «Τα αφιερώνω στην οικογένεια μου που ήταν πάντα δίπλα μου».

Για το αν είναι η επιβράβευση των κόπων του: «Η επιβράβευση των κόπων μου θα έρθει με την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Δεν είναι ατομικό το θέμα. Αν καταφέρουμε να παίξουμε στα play off και πάρουμε μία καλή θέση τότε θα μπορώ να πω πως οι κόποι μου ανταμείβονται. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα, δεν κοιτάω τον εαυτό μου».

Για το γεγονός πως είναι ο 20ος παίκτης που σημειώνει χατ τρικ στην ιστορία του Πανιωνίου:  «Είναι τιμή μου που γράφτηκα στην ιστορία του Πανιωνίου με αυτό το χατ τρικ που πέτυχα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια