Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στατιστικά από την ισοπαλία στους «Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 1-1 : Στατιστικά που προέκυψαν * Ήταν η πρώτη ισοπαλία σε αναμέτρηση μεταξύ των 2 ομάδων ανεξαρτήτου έδρας μετά ...



ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 1-1 : Στατιστικά που προέκυψαν

* Ήταν η πρώτη ισοπαλία σε αναμέτρηση μεταξύ των 2 ομάδων ανεξαρτήτου έδρας μετά το 0-0 της Νέας Σμύρνης στις 11/2/2012. Έκτοτε, μεσολάβησαν 7 αγώνες με 5 νίκες του Ιστορικού & 2 νίκες των Ηπειρωτών.

* Ο Πανιώνιος διατήρησε την εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει στους ''Ζωσιμάδες'' φεύγοντας για ακόμα μία φορά αήττητος. Να σημειωθεί πως τελευταία φορά που δεν κατάφερε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την εν λόγω έδρα ήταν πριν από 33 χρόνια, όταν στις 22/5/1983 γνώρισε την ήττα με 1-0.

* Συνεχίστηκε η πολύ θετική παρουσία των κυανέρυθρων τις καθημερινές τη φετινή περίοδο. Παρατηρείται πως έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα φέτος αγωνιζόμενος κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη. Ο λόγος για το 2-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στις 23/9/2015 που ήταν και το πρώτο σχετικό ματς. Έκτοτε, πέτυχε 6 νίκες & 3 ισοπαλίες στους 9 αγώνες που ακολούθησαν για πρωτάθλημα & κύπελλο.

* Ο Πανιώνιος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά της εκάστοτε εκτός έδρας αναμέτρησης εναντίον αντίπαλης ομάδας που στην άκρη του πάγκου της καθόταν ο Γιάννης Πετράκης! Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ιστορικός έχει σκοράρει προς το φινάλε και τις 4 φορές που αντιμετώπισε ως φιλοξενούμενος τον Κρητικό τεχνικό.

Πιο συγκεκριμένα, μείωσε σε 2-1 στο ''Θεόδωρος Βαρδινογιάννης'' τον ΟΦΗ στις 19/1/2013, ισοφάρισε σε 1-1 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στις 22/9/2013, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο 1-3 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στις 14/2/2015 & ισοφάρισε σε 1-1 τον ίδιο αντίπαλο και πάλι στους ''Ζωσιμάδες'' στην πιο πρόσφατη περίπτωση, στις 21/3/2016!

* Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ιστορικός παρέμεινε η μοναδική εκτός έδρας αήττητη ομάδα της χώρας για πρωτάθλημα & κύπελλο εντός του 2016! Μακριά από τη Νέα Σμύρνη, αγνοεί την ήττα σε 8 ματς με απολογισμό 2 "διπλά" με το ίδιο σκορ (0-1) σε Παγκρήτιο & Κομοτηνή και 6 ισοπαλίες.

Επιμέλεια : Νίκος Τσιάπης 

Δεν υπάρχουν σχόλια