Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα η Ξάνθη...

Το εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη σκέφτονται πλέον άπαντες στον Πανιώνιο, με στόχο της ομάδας να είναι η επιστροφή στις νίκες. Στην ...

Το εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη σκέφτονται πλέον άπαντες στον Πανιώνιο, με στόχο της ομάδας να είναι η επιστροφή στις νίκες.

Στην αναμέτρηση με τους Ακρίτες δεν θα αγωνιστεί ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος θα ξεχρεώσει την ποινή της τιμωρίας του. Αντίθετα επιστρέφει στην διάθεση του Ουζουνίδη ο Κόρμπος, που έκτισε την δική του τιμωρία στο ματς της προηγουμένης αγωνιστικής με τον Πλατανιά.

Πρόβλημα με τις κάρτες αντιμετωπίζει πλέον και ο Ρισβάνης, ο οποίος έφτασε τις τέσσερις κίτρινες και έτσι θα πρέπει να λείψει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Όπως αποφασίστηκε αυτό θα είναι κόντρα στην ΑΕΚ, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τέλος, ο Τζανδάρης, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς των Χανίων, έχει ακόμα ενοχλήσεις στο πόδι και εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Ξάνθη.

Ευχαρίστησε τον Πλατανιά

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανιώνιος ευχαρίστησε την διοίκηση του Πλατανιά για την φιλοξενία που παρείχε στους κυανέρυθρους:

Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην ΠΑΕ Πλατανιάς, για την παραχώρηση του προπονητικού της κέντρου, καθώς και για την φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια