Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μικρά από τα Περιβόλια

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης που βρέθηκε στα Χανιά * Υποδειγματική για ακόμα μία φορά η φιλοξενία των γηπεδούχων προς τους φιλοξενούμενους σε...

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης που βρέθηκε στα Χανιά

* Υποδειγματική για ακόμα μία φορά η φιλοξενία των γηπεδούχων προς τους φιλοξενούμενους σε αναμέτρηση μεταξύ των 2 ομάδων είτε στη Νέα Σμύρνη είτε στα Χανιά. Η ομάδα νέων του Ιστορικού (που είχε επικρατήσει με 1-2 νωρίτερα) και όσοι κυανέρυθροι γενικότερα βρέθηκαν στα Περιβόλια, φιλοξενήθηκαν στη θύρα 3 του γηπέδου πανηγυρίζοντας στο γκολ του Μασούρα στο 43ο λεπτό της συνάντησης που λανθασμένα ακυρώθηκε.

* Με τη σέντρα της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι καλωσόρισαν από τα μεγάφωνα του γηπέδου τόσο την ''ιστορική ομάδα του Πανιωνίου'' όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, όσο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος είχε βρεθεί στο πάγκο του Πλατανιά στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2013/2014.

* Προβληματισμένος έδειχνε τόσο ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης, όσο και άλλα μέλη της διοίκησης της Κρητικής ομάδας για την μη ικανοποιητική προσέλευση. Ο συνδυασμός των εξαιρετικών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν το Σάββατο & το γεγονός ότι επισκεπτόταν τα Χανιά μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, είχε δημιουργήσει προσδοκίες στους γηπεδούχους για περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.


* Ο Φανούρης Γουνδουλάκης δεν κατάφερε να βρεθεί στην αποστολή του Πλατανιά λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τα επίσημα του γηπέδου των Περιβολίων. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στον περσινό αγώνα του δευτέρου γύρου στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος συμπτωματικά είχε διεξαχθεί και πάλι εντός Μαρτίου με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα (0-0) λίγες ώρες αφότου είχε ανακοινωθεί ο Γιώργος Παράσχος ως νέος προπονητής των Χανιωτών.

* Κυριάρχο θέμα των συζητήσεων στις εξέδρες των Περιβολίων λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ήταν ο μεγάλος βαθμός δυσκολίας του αγώνα για τους γηπεδούχους καθώς άπαντες αναγνώριζαν ότι ο Πλατανιάς αντιμετώπιζε έναν εκ των πιο δυσκολοκατάβλητων αντιπάλων του φετινού πρωταθλήματος. Ιδαίτερη μνεία έγινε για την σημαντική συμβολή του πρώην ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, Μανώλη Σιώπη στη φετινή πορεία του Πανιωνίου. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης κερδίζοντας το χειροκρότημα των φίλων της ομάδας των Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια