Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Πιο κοντά στο ναι...»

Για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, αλλά και για τις συζητήσεις του με τον Πανιώνιο για την ανανέωση της συνεργασίας το...

Για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, αλλά και για τις συζητήσεις του με τον Πανιώνιο για την ανανέωση της συνεργασίας τους μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, στις καθιερωμένες του δηλώσεις στην κάμερα της Nova, μίλησε αναλυτικά για...

-το αν εμφανίζεται επηρεασμένος ο Πανιώνιος μετά την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό: «Όχι, η ομάδα είναι καλά. Μπορεί να μην ήταν καλό το αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνισή της ομάδας και η παρουσία που είχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ καλή. Βέβαια, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει και χάσαμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι, με τον Πλατανιά, να καλύψουμε τη διαφορά από τους βαθμούς που χάσαμε».

-το ματς με τον Πλατανιά: «Είναι μια πολύ ομάδα. Περίμενα ότι θα μπορούσε να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει έμπειρο προπονητή, έχει μεγάλο ρόστερ. Της αρέσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά όπως όλες οι ομάδες και εμείς, έχει τα καλά της και τις αδυναμίες τους. Πρέπει να μειώσουμε τα καλά τους στοιχεία και να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που θα μας δώσει για να πάρει κάτι από το παιχνίδι».

-το γεγονός ότι παραδοσιακά δυσκολεύει ο Πλατανιάς τον Πανιώνιο: «Είναι σύμπτωση, αλλά είναι και καλή ομάδα. Όταν παίζουνε δύο καλές ομάδες, μια κερδίζει η μια και την άλλη η άλλη. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, διότι αρέσει και στον αντίπαλο να παίζει καλά και ένα ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας».

-τις συζητήσεις που έχουνε γίνει για το μέλλον του στον Πανιώνιο: «Εντάξει, τα έχουμε πει αυτά, έχει γίνει μια συζήτηση. Περιμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες για να δούμε αν θα έχουμε “ναι” ή “όχι”. Πιο κοντά στο “ναι” βρισκόμαστε, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να πεις κάτι με σιγουριά αν δεν υπογράψεις. Οπότε, όταν υπάρχει κάτι θα το μάθετε για να μην κουράζουμε κιόλας. Θα το μάθετε από τη διοίκηση της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια