Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Πλεονέκτημα για την πεντάδα»

Πλεονέκτημα για την είσοδο στην πεντάδα έδωσε στον Πανιώνιο η νίκη επί της Ξάνθης, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Αναλυτικά όσα είπε ...

Πλεονέκτημα για την είσοδο στην πεντάδα έδωσε στον Πανιώνιο η νίκη επί της Ξάνθης, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ιστορικού:

Για το παιχνίδι: "Σημαντική νίκη για εμάς και το σκορ μας δίνει και το προβάδισμα με τον αντίπαλο στα μεταξύ μας παιχνίδια, γι' αυτό πανηγυρίσαμε έτσι και το τρίτο γκολ. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ο αντίπαλος κυκλοφορούσε την μπάλα, χωρίς όμως να κάνει ευκαιρίες. Είχαμε πρόβλημα τότε και ψυχολογικά μας επηρέασε. Μετά τα γκολ του Τάσου ανεβήκαμε, ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες για 2-3 γκολ ακόμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δουλεύουν τόσο πολύ και μπορούν να εξελιχθούν ακόμα παραπάνω στην ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν στο γήπεδο. Αξίζουν το χειροκρότημα αυτά τα παιδιά. Οδηγός μας τους είπα ότι ήταν το ματς με τον Λεβαδειακό, παρά το γεγονός πως είχαμε χάσει".

Για την σημαντικότητα της νίκης: "Μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα η νίκη αυτή για την πρώτη πεντάδα, αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά είναι πολλές οι πιθανότητες να μπούμε στην πεντάδα. Αυτό που ζητάω πάντα από τους παίκτες είναι να έχουν έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι και όχι στην βαθμολογία. Πλέον όμως είμαστε 4 αγώνες πριν το φινάλε και αυτός είναι ο στόχος μας".

Για τον "Πάτσα" και την καλύτερη εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου: "Σήμερα βάλαμε τον Πατσατζόγλου που στάθηκε καλά και είμαστε ευχαριστημένοι γι' αυτό. Στο δεύτερο μέρος φέραμε κοντά τις γραμμές μας, κόντρα σε μία δυνατή ομάδα".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Δεν υπάρχει ακόμα εξέλιξη με το συμβόλαιο, ότι είναι θα ανακοινωθεί από την ομάδα. Τώρα έχουμε άλλα θέματα με την αδειοδότηση".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια