Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άρπαξε την ευκαιρία του..

Ο Βασίλης Πατσατζόγλου πήρε" ψήφο εμπιστοσύνης" από τον Μαρίνο Ουζουυνίδη, αγωνίστηκε κόντρα στην Ξάνθη και άρπαξε την ευκαιρία...

Ο Βασίλης Πατσατζόγλου πήρε" ψήφο εμπιστοσύνης" από τον Μαρίνο Ουζουυνίδη, αγωνίστηκε κόντρα στην Ξάνθη και άρπαξε την ευκαιρία του από τα μαλλιά.

Στο νικηφόρο παιχνίδι με τους "Ακρίτες" την... δόξα έκλεψε (και λογικό είναι) ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ! 

Εκτός όμως από τον "Μπάκα" και την "τριάρα" στην επίθεση, τα πήγε εξαιρετική και η κυανέρυθρη άμυνα.

Στα πρώτα 35 λεπτά του αγώνα η ομάδα της Ξάνθης είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να πιέσει, όμως ανασταλτικά οι παίκτες του Ουζουνίδη πήραν πολύ καλό βαθμό.

Την ικανότητα και την αξία του Ρισβάνη την γνωρίζουμε, όμως στο ματς με την Ξάνθη είδαμε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα τον Πατσατζόγλου, τον οποίο εμπιστεύτηκε ο Ουζουνίδης και ο νεαρός παίκτης άρπαξε την ευκαιρία από τα... μαλλιά.

Ο 21χρονος άσος αντικατέστησε στο κέντρο της άμυνας τον τιμωρημένο Οικονόμου και τα πήγε περίφημα. Σωστός στις τοποθετήσεις του, δυνατός στις μονομαχίες και γρήγορος πάνω στις φάσεις.

Με την εμφάνιση του έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, δίνοντας μία σημαντικότητα λύση στα χέρια του προπονητή του συλλόγου.

Αυτό (με την Ξάνθη) ήταν το πρώτο παιχνίδι του "Πάτσα" ως βασικός στη Σούπερ Λιγκ και σίγουρα η παρουσία του έφερε ιδιαίτερη ικανοποίηση στους κυανέρυθρους.

Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Οικονόμου θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα στο πλευρό του Ρισβάνη, ενώ το εν λόγω δίδυμο θα "σπάσει" κόντρα στην ΑΕΚ, όπου ο δεύτερος θα λείψει εξαιτίας της τιμωρίας του και το πιθανότερο είναι να ξαναδούμε σε θέση βασικού τον Πατσατζόγλου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια