Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απλό αιμάτωμα ο Σιώπης

Ο Μανώλης Σιώπης αναγκάστηκε να βγει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και προκάλεσε ανησυχία στο κυανέρυθρο στρα...

Ο Μανώλης Σιώπης αναγκάστηκε να βγει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και προκάλεσε ανησυχία στο κυανέρυθρο στρατόπεδο.

Το "μηχανάκι" του φετινού Πανιωνίου δέχτηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού και οι έντονες ενοχλήσεις που ένιωθε δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει την αναμέτρηση με τους "Ηπειρώτες".

Όπως είναι λογικό στο τεχνικό τιμ προήλθε αρχικά ανησυχία για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο τελικά το μέγεθος του τραυματισμού ευτυχώς δεν ήταν μεγάλο.  

Όπως διαπιστώθηκε ο 22χρονος αμυντικός μέσος υπέστη ένα απλό αιμάτωμα στον αστράγαλο, κάτι που σημαίνει πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τις ερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανιωνίου.

Μάλιστα, ο Σιώπης έχει ήδη ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί και στα παιχνίδια με Αλβανία (24/02) και Ισραήλ (28/03) για τα προκριματικά του Euro.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια