Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης στα panionianea.gr: «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια»

Για τη σημαντική νίκη της ομάδας Νέων του Ιστορικού επί της Ξάνθης μίλησε στα panionianea.gr ο προπονητής Δημήτρης Κοροπούλης. Ο νεαρό...

Για τη σημαντική νίκη της ομάδας Νέων του Ιστορικού επί της Ξάνθης μίλησε στα panionianea.gr ο προπονητής Δημήτρης Κοροπούλης.

Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, ενώ στάθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η επικράτηση κόντρα στους "Ακρίτες".

Αναλυτικά:

"Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Σε όλο αυτό το διάστημα έχουν κάνει μία πραγματικά μεγάλη προσπάθεια και μετά το Γενάρη που δώσαμε κάποια παιδιά με συνεργασία πάντα με τη μεγάλη ομάδα ως δανεικούς έγινε μία ανανέωση στο ρόστερ και μετά από ένα μεταβατικό στάδιο η ομάδα έχει επανέλθει στους πραγματικούς ρυθμούς της.

Κόντρα στην Ξάνθη παίξαμε με μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή, και πιστεύω ανταποκριθήκαμε πλήρως. Αρχίσαμε δυνατά στο παιχνίδι, χτυπήσαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και πετύχαμε δύο γκολ νωρίς και από εκεί και πέρα ήταν στην εμπειρία των παιδιών να διατηρήσουν αυτό το αποτέλεσμα."

Επιμέλεια: Μαυρόπουλος Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια