Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το παιχνίδι... γιορτή με τον Λεβαδειακό

Στο τελικό της στάδιο έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Πανιώνιο για τον Κυριακάτικο (28/02) εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Το ...

Στο τελικό της στάδιο έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Πανιώνιο για τον Κυριακάτικο (28/02) εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Το κλίμα στα κυανέρυθρα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, καθώς η ομάδα βρίσκεται μόνη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, πάνω από ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα αν δεν χάσει από τον σύλλογο της Λιβαδειάς, τότε η ομάδα του Ουζουνίδη θα φτάσει τα 12 παιχνίδια χωρίς ήττα και θα ξεπεράσει το σχετικό ρεκόρ της περιόδου 1986/1987.

Ο τεχνικός του Ιστορικού δεν μπορεί να υπολογίζει για το εν λόγω ματς στις υπηρεσίες του Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος θα εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Έτσι, παρτενέρ του Ρισβάνη στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να είναι ο Κόρμπος, με τον Τζανδάρη να διατηρεί την θέση του στο βασικό σχήμα δίπλα στον Σιώπη στην μεσαία γραμμή.

Διαιτητής του αγώνα με τον Λεβαδειακό θα είναι ο Δελφάκης (Αρκαδιας), με βοηθούς τους Δημητριάδη (Μακεδονίας) και Κουράκη (Ηρακλείου).

Παιχνίδι - γιορτή

Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου περιμένουν πολύ κόσμο στον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και φυσικά -όπως αναφέραμε και παραπάνω- είναι έτοιμη να γράψει... ιστορία, με το αήττητο σερί της.

Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο κόσμος του Ιστορικού πρέπει να δείξει ξανά την δυναμική του και στο παιχνίδι με την ομάδα της Λιβαδειάς να δώσει βροντερό "παρών".

Άλλωστε, πάντα ο κυανέρθρος κόσμος βρισκόταν εκεί, στο πλευρό της ομάδας, σε όλες τις μεγάλες της στιγμές. Μία τέτοια στιγμή είναι και τώρα και φυσικά οι φίλαθλοι του Ιστορικού δεν πρόκειται να χάσουν το... ραντεβού με τον αγαπημένο τους σύλλογο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

1 σχόλιο