Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το γκολ φέρνει βαθμούς

Ο Πανιώνιος πραγματοποιεί μια αξιοζήλευτη χρονιά φέτος, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα, αλλά και στις προβλέψεις των "ειδικών...

Ο Πανιώνιος πραγματοποιεί μια αξιοζήλευτη χρονιά φέτος, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα, αλλά και στις προβλέψεις των "ειδικών".

Τα τελευταία χρόνια, ο Ιστορικός στηρίζεται στην άμυνά του, έχοντας την ανασταλτική λειτουργία ως "όπλο". Η τέταρτη θέση όμως, συνοδευόμενη με 35 βαθμούς, δεν είναι μόνο προϊόν άμυνας. Ο σύλλογος, μέχρι και την 22η αγωνιστική, έχει πετύχει 25 γκολ, σκοράροντας κατά μέσο όρο 1,1 τέρμα ανά ματς. Στατιστικό που αποδεικνύει πως και το επιθετικό κομμάτι έχει γίνει ένα από τα δυνατά σημεία για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Με αφορμή αυτό, ας δούμε πιο αναλυτικά από που βρίσκει γκολ ο Πανιώνιος, δηλαδή ποιοι παίχτες έχουν γράψει το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ με την κυανέρυθρη φανέλα.

Έκαστος στο είδος του - Ποιος ιδανικότερος από ένα κλασσικό σέντερ-φορ;
Πρώτος στη σχετική λίστα των σκόρερ, έρχεται φυσικά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός έχει δικαιώσει και με το παραπάνω τους ανθρώπους που τον επέλεξαν, κάνοντας πολύ καλά τη "δουλειά" του, σημειώνοντας 7 συνολικά τέρματα. Επίσης, ο Τάσος Καραμάνος με 4 γκολ, δείχνει πως μπορεί να προσφέρει σημαντικά στον τομέα του σκοραρίσματος, ειδικά από την θέση του φορ.
Τράβα το αγόρι μου
Και ποιος δεν αναφωνεί αυτή την ατάκα, όταν βλέπει τον Μπακασέτα να έχει λίγο χώρο για να κάνει το σουτ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει πετύχει από τα πιο όμορφα γκολ στη Super League, 5 στον αριθμό, δείχνοντας ικανός όχι μόνο να δημιουργεί, αλλά και να πετυχαίνει τέρματα. Με 4 γκολ ο Ολιβιέ Μπουμάλ, που μπορεί να αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο, αλλά οι γκολάρες εκτός περιοχής στα κρίσιμα ματς δεν ξεχνιούνται.

Οι στυλοβάτες της άμυνας
Ποτέ μην ξεχνάς από που ξεκίνησες λένε, οπότε δεν ξεχνιέται το "στοιχείο" μας, με την άμυνα να μπορεί να βρίσκει και... δίχτυα. Πρώτος και καλύτερος ο Οικονόμου με 2 τέρματα, για να ακολουθήσει ο Ρισβάνης με ένα γκολ από στημένη φάση.

Οχτώ "μάχες" έμειναν, ελπίζοντας πως οι εν λόγω αριθμοί θα "ανέβουν", ώστε να παραμείνει ο Ιστορικός εκεί που του αξίζει.

Επιμέλεια: Έλενα Χαριτάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια