Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος που μας κάνει περήφανους!

Μία ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση έδωσε το βράδυ της Δευτέρας (08/02) ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος (νίκη 2-0 επί του Παναιτωλικού). Οι κυ...

Μία ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση έδωσε το βράδυ της Δευτέρας (08/02) ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος (νίκη 2-0 επί του Παναιτωλικού).

Οι κυανέρυθροι του Μαρίνου Ουζουνίδη έχουν βαλθεί φέτος να τρελάνουν τον Πανιώνιο κόσμο και όχι μόνο!

Ο Ιστορικός βασισμένος -κυρίως- σε νεαρά ελληνόπουλα αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι με καρδιά και τσαμπουκά, βγάζοντας παράλληλα στον αγωνιστικό χώρο ποιότητα και ουσία ως ομάδα.

Το συγκρότημα του Ουζουνίδη δείχνει φέτος πως είναι φτιαγμένo για μεγάλα πράγματα και παρά το γεγονός πως το κυανέρυθρο ρόστερ έχασε δύο σημαντικά μέλη (Μπουμάλ, Χατζηισαϊα) στην περίοδο του Ιανουάριο, η ομάδα καταφέρνει να συνεχίζει να αγωνίζεται με τον ίδιο ρυθμό και να παίρνει θετικά αποτελέσματα.

Η δουλειά που γίνεται στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο από διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο, με τον σύλλογο να βγάζει υγεία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, κάνοντας περήφανους τους φιλάθλους του ιστορικότερου συλλόγου της χώρας.

Πλέον, μετά την άνετη νίκη και επί του Παναιτωλικού (μίας ομάδας δηλαδή που έχει σαφώς μεγαλύτερο μπάτζετ από τον Πανιώνιο), ο Ιστορικός "στρογγυλοκάθησε" στην πρώτη πεντάδα, πιάνοντας μάλιστα τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο αρχικός στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε χωρίς δυσκολίες. Ο τωρινός στόχος της πεντάδας (ποιος το περίμενε στην αρχή της σεζόν;) είναι ανοιχτός, όπως επίσης και η πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Στο Κύπελλο οι "μαχητές" του Ουζουνίδη καλούνται να προκριθούν στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (1-1 ο πρώτος αγώνας). Έργο που σίγουρα μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά και τι ήταν εύκολο φέτος για τον Πανιώνιο;

Ένα είναι σίγουρο. Οι παίκτες του Ιστορικού θα κάνουν και σε αυτό το παιχνίδι την προσπάθεια τους, θα παίξουν για το όνομα του Πανιωνίου και αν σταθούν και λίγο τυχεροί μπορούν να πάρουν το "εισιτήριο" για τους "4". 

Άλλωστε ποιος μπορεί να απαγορεύσει στον φετινό Πανιώνιο να συνεχίσει να ονειρεύεται;;;

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο