Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να η ευκαιρία του

Ο Πανιώνιος αγωνίζεται στην Βέροια (22/2, 19:30) κι έχει την ευκαιρία με νίκη να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στην πρώτη πεν...

Ο Πανιώνιος αγωνίζεται στην Βέροια (22/2, 19:30) κι έχει την ευκαιρία με νίκη να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα.

Τα συνεχόμενα εκτός έδρας ματς για τον Πανιώνιο τελειώνουν την Δευτέρα στην Βέροια κι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το ματς αυτό αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για να εδραιώσουν την παρουσία τους στην πρώτη πεντάδα.

Και αυτό γιατί οι άμεσοι αντίπαλοί του ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης είχαν απώλεια βαθμών. Ο ΠΑΟΚ έμεινε στην ισοπαλία 2-2 με τον Παναθηναϊκό την ώρα που η ομάδα της Τρίπολης κόλλησε στην λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πλέον ο Ιστορικός ισοβαθμεί με τους Θεσσαλονικείς στους 35 βαθμούς, ενώ έχει προβάδισμα δύο βαθμών από τον Αστέρα. Καταλαβαίνει κανείς ότι με νίκη στην Βέροια οι «κυανέρυθροι» γίνονται φαβορί αν σκεφτείς κανείς και το γεγονός ότι την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Αστέρα.

Στα αγωνιστικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει μόνο στον Παναγιώτη Κόρμπο, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του. Έτσι, τη θέση του στα χαφ θα πάρει ο Φάνης Τζανδάρης, με την υπόλοιπη 11άδα να μην αλλάζει. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, δεξιά στην άμυνα ο Βλάχος, αριστερά ο Τασουλής και οι Ρισβάνης, Οικονόμου θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στα χαφ οι Σιώπης, Τζανδάρης, με τους Μασούρα, Μπακασέτα, Καραμάνο να είναι μπροστά τους. Τέλος, στην κορυφή του 4-2-3-1 θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ.

Από την πλευρά της η Βέροια έχει κάποιες απουσίες τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Πανιώνιος. Λόπεζ, Κόλα, Μπατιόν, Βεργώνης, Μπαλάφας και Νάστος είναι εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ από την αποστολή αποκλείστηκε και ο Τζαμέλ Αμπντούν,

Οι πιθανές 11άδες

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Γιαννούλης, Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο, Σιόντης, Άρτσε, Γεωργιάδης, Ανάκογλου, Μαγέφσκι, Ναζλίδης.

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Τζανδάρης, Μασούρας, Μπακασέτας, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ.

Επιμέλεια: Θοδωρής Βασίλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια