Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να γράψουμε τα ονόματα μας στην ιστορία του Πανιωνίου»

Για το εκτός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα με την Βέροια μίλησε ο σκόρερ του Ιστορικού, Τάσος Μπακασέτας. Ο επιτελικός μέσος του Πανιωνίο...

Για το εκτός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα με την Βέροια μίλησε ο σκόρερ του Ιστορικού, Τάσος Μπακασέτας.

Ο επιτελικός μέσος του Πανιωνίου αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην εικόνα της ομάδας, στο γκολ που πέτυχε, στο αήττητο σερί, αλλά και για την θέση που αγωνίζεται.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τα δύο "πρόσωπα" της ομάδας: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, δεν απειληθήκαμε πολύ αλλά από μία στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και είπαμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο μέρος. Τα καταφέραμε, πετύχαμε το γκολ και το σκορ θεωρώ ότι ήταν το δίκαιο το 1-1».

Για το γκολ που πέτυχε: «Πρέπει να κάνει ένα καλό κοντρόλ για να σουτάρεις απο μακρινή απόσταση. Δεν το σκέφτηκα, το έκανα και πέτυχα το γκολ. Για μένα το παν είναι να νικάει η ομάδα ,όχι να σκοράρω εγώ. Και μία καλή ασιστ να κάνω για μένα είναι το ίδιο. Σίγουρα το γκολ δίνει παραπάνω ψυχολογία, αλλά σημαντικό είναι που συνεχίζουμε το σερί».

Για το αήττητο σερί της ομάδας: «Είμαστε παιδιά με φιλοδοξίες και όνειρα Θέλουμε να γράψουμε τα ονόματα μας στην ιστορία του Πανιωνίου. Να συνεχίσουμε έτσι, το ίδιο δυνατά με καλά αποτελέσματα».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Παίζει σημαντικό ρόλο. Στα πιο πολλά παιχνίδια ο προπονητής που με είχε βάλει πίσω από τον επιθετικό. Τώρα παίζω τόσα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, εδώ στον Πανιώνιο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων προς το πρόσωπο του: «Όταν ακούγεται ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες σίγουρα με ευχαριστεί αυτό το γεγονός, αλλά πεισμώνω να παίζω ακόμα καλύτερα. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να πετύχουμε τον στόχο μας, που πλέον είναι η 5αδα. Θα δούμε το Καλοκαίρι. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Πανιώνιο, περνάω την καλύτερη μου χρονιά».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια