Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μία... γροθιά!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Αν κάποιος έμπαινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Λεβαδειακό, τότε σ...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Αν κάποιος έμπαινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Λεβαδειακό, τότε σίγουρα θα νόμιζε ότι ο Πανιώνιος ήταν μπροστά σκορ...

...ο λόγος; μα φυσικά τα έντονα χειροκροτήματα και τα συνθήματα των φιλάθλων του Ιστορικού, οι οποίοι, παρά την προβλεπόμενη ήττα, αποθέωναν την ομάδα τόσο για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν έως το τέλος  του ματς όσο και για την γενικότερη φετινή τους παρουσία στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ουζουνίδη αγωνιζόταν με δέκα παίκτες για περίπου 80 λεπτά, ωστόσο στην εικόνα του αγώνα δεν φαινόταν σε καμία περίπτωση πως οι κυανέρυθροι είχαν αριθμητικό μειονέκτημα. 

Άλλωστε είναι χαρακτηριστικοί οι... αριθμοί της αναμέτρησης, με τον Πανιώνιο να μετράει 17 τελικές προσπάθειες, εν αντιθέσει των μόλις τριών του Λεβαδειακού, που αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω σχεδόν σε όλο το παιχνίδι!
Ο κόσμος του Ιστορικού ξέρει ποδόσφαιρο και ξέρει να αναγνωρίζει την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Πανιωνίου να ανταποδίδουν το χειροκρότημα προς τον κόσμο του συλλόγου, με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές -όπως φαινόταν από τις αντιδράσεις τους- να μην έχουν "χωνέψει" το ατυχές αποτέλεσμα και τον τρόπο με το oποίο ήρθε,

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας μετά τον αγώνα, στάθηκε στην στήριξη του κόσμου προς την ομάδα, λέγοντας πως τεχνικό τιμ- διοίκηση- παίκτες και κόσμος πρέπει να συνεχίσουν όλοι μαζί και στη συνέχεια.

Αυτή είναι και η μεγάλη αλήθεια. Αν ο Πανιώνιος συνεχίσει ενωμένος και είναι μία... γορθιά τότε σίγουρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μόνο οι άλλοι θα τον φοβούνται...

ΥΓ: Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που όλοι την εβδομάδα εξέφραζαν την σιγουριά τους για νίκη του Πανιωνίου επί του Λεβαδειακού (και δεν αναφέρομαι σε φιλάθλους του Πανιωνίου). Μάλιστα, έριξαν -λέει- και πολλά λεφτά στον άσο. Κύριοι τα "παραρτήματα" -όπως σε εσάς αρέσει να λέτε αναφερόμενοι σε ομάδες- δεν έχουν την διαιτησία 90-10 κατά τους με τον Λεβαδειακό.

ΥΓ1: Βλέπεις δεν έπρεπε να κερδίσει ο Πανιώνιος και να φύγει με διαφορά έξι βαθμών από τον Αστέρα, γι' αυτό μπήκαν όλα τα.... μέσα για να μην τα καταφέρει (βλέπε Δελφάκη)!

ΥΓ2: Ο Πανιώνιος και ο κόσμος του είναι μαθημένος τόσα χρόνια να παλεύει μόνος του κόντρα σε πολλούς...

1 σχόλιο