Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λίγες σκέψεις για το μέλλον...

Με αφορμή τη νίκη του Ιστορικού επί του Παναιτωλικού … λίγες σκέψεις για το μέλλον του! Άλλη μια νίκη του Ιστορικού! … που ξεκίνησε τον...

Με αφορμή τη νίκη του Ιστορικού επί του Παναιτωλικού … λίγες σκέψεις για το μέλλον του!

Άλλη μια νίκη του Ιστορικού! … που ξεκίνησε τον αγώνα με γηγενείς ποδοσφαιριστές και όχι αμφιβόλου ποιότητας λεγεωνάριους! Και που ο ποιοτικός ξένος Ανσαριφάντ, η χρυσή αλλαγή, ξεκλείδωσε τη νίκη, με τον Καραμάνο να την οριστικοποιεί!

Πάντως ο Ιστορικός δε θα πρέπει να αγχώνεται με τη φημολογούμενη έξοδο στην Ευρώπη. Αν είναι ναρθει καλώς να ορίσει! Βέβαια είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει ως στόχος διότι η ζωή χωρίς στόχους δεν έχει νόημα! Όμως ο πρώτιστος στόχος είναι η πλήρης οικονομική εξυγίανση. Η οποία μπορεί να επέλθει και μέσω της αγωνιστικής προόδου. Κοντολογίς η αγωνιστική άνοδος του Πανιωνίου μπορεί να επιφέρει μεγαλύτερα έσοδα, που θα συντελέσουν στην επίτευξη της οικονομικής του αυτονομίας.

Ο Πανιώνιος, με τα ταλέντα που βγάζει, με την ποιοτική ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει, με τον κόσμο που μπορεί να συγκεντρώσει και που μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να συσπειρώσει, είναι δυνατόν να πορευτεί με ίδιους πόρους. Και να μην έχει ανάγκη τον κάθε μεγαλομέτοχο, που ενδέχεται μια ωραία πρωία να σηκωθεί να φύγει και μάλιστα να έχει αφήσει και χρέη! Μπορεί να στηριχτεί στον κόσμο του, με δυνατότητα να γίνουν μικρομέτοχοι ή και μεγαλομέτοχοι του συλλόγου που αγαπούν!

Ο Πανιώνιος αν κοιτάξει τις υποδομές του (δεν είναι τυχαίοο που πολλοί νέοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές ανά την χώρα επιθυμούν να περάσουν από το σχολείο που λέγεται Πανιώνιος!), τις αναπτύξει όπως πρέπει, βρει δικό του - ιδιοκτησίας ΠΑΕ, προπονητικό κέντρο και έχοντας ως διοίκηση ανθρώπους, που μπορεί και ν’ ανανεώνονται, οι οποίοι θα κάνουν χρηστή από οικονομικής πλευράς διοίκηση, η οποία θα εκλέγεται από τη ΓΣ των μετόχων και θα λογοδοτεί σ’ αυτή (μπορεί να είναι πολλοί οι μέτοχοι, άλλοι με περισσότερες και άλλοι με λιγότερες μετοχές και όποιος θέλει θα πουλάει μέρος ή όλες τις μετοχές του σε άλλον/άλλους) τότε έχει τις προϋποθέσεις να μεγαλουργήσει. Επίσης εκτός από τους μετόχους μπορεί να έχει και μέλη, που να πληρώνουν μία ετήσια εισφορά.

Κοντολογίς υπάρχουν μοντέλα ή συνδυασμός μοντέλων που μπορούν να εφαρμοστούν και ο Πανιώνιος να πάει καλά στηριζόμενος κυρίως στον κόσμο του ή και στον κόσμο του! Είναι εφικτό να υπάρχουν π.χ. 3 ή 4 ή και περισσότεροι μεγαλομέτοχοι (με μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών έναντι κάποιων άλλων), που ο καθένας να κατέχει το 25% ή το 20% ή το 15% κλπ των μετοχών και τις υπόλοιπες να κατέχουν απλοί μέτοχοι και ο ερασιτέχνης! Υπάρχουν τρόποι, ώστε ο Πανιώνιος να καταστεί ποδοσφαιρική δύναμη σταθερότητας στη χώρα. Όσοι σήμερα διοικούν μπορούν ν’ αποτελέσουν τους προπομπούς και να εμπλέξουν και άλλους φίλους του Πανιωνίου ή του ποδοσφαίρου που στην πορεία, είναι σίγουρο, θα γίνουν και αυτοί συνΠανιώνιοι!

Όταν ο κόσμος δει ότι υπάρχει σύλλογος με στέρεες βάσεις, που αποπνέει υγεία, αγωνιστική και οικονομική, τότε θ’ ασχοληθεί μαζί του ποικιλοτρόπως! Είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν και θα στηρίξουν αρκετοί με προοπτική να γίνουν πολλοί!

Επιμέλεια: Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια