Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Περήφανος για την ομάδα»

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα από τον Λεβαδειακό, δήλωσε πως είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του ...

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα από τον Λεβαδειακό, δήλωσε πως είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως η ομάδα του έδωσε το 100% και πρέπει οι παίκτες του να έχουν ψηλά το κεφάλι.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις συζητήσεις του με την διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους, είπε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση και σύντομα είναι πιθανό να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Υπάρχουν μέρες που κερδίζεις και δεν το ευχαριστιέσαι, υπάρχουν και μέρες που χάνεις όμως και είσαι περήφανος για την ομάδα, μία τέτοια μέρα ήταν και σήμερα. Τα παιδιά έδωσαν το 100% σήμερα . Τους είπα πως πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι. Ξέρουμε που βρισκόμαστε, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να μείνουμε τόσο ψηλά, αλλά εμείς θα το προσπαθήσουμε, όπως και να έχει θα δώσουμε το 100%. Ήτα μία στραβή μέρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ και τον κόσμο της ομάδας μας, που χειροκρότησε τα παιδιά, δείχνοντας έτσι πως εκτίμησε την προσπάθεια της ομάδας».

Για την πορεία της ομάδας: «Όταν μία ομάδα από την αρχή έως τώρα διατηρείται ψηλά στην βαθμολογία πάει να πει ότι το αξίζουμε και σήμερα το δείξαμε. Παίζαμε με 10 παίκτες και τα δώσαμε όλα, δημιουργήσαμε φάσεις, όμως δεν ήθελε η μπάλα να μπει. Η ομάδα δείχνει συνέπεια, έτσι θα  συνεχίσουμε. Με ενδιαφέρει η εικόνα της ομάδας μας, η οποία είναι συνεπής».

Για τα πρώτα λεπτά που υπήρχε μία "παγωμάρα" στην ομάδα: «Στην αρχή υπήρχε μία φυσιολογική πίεση για μένα, ειδικά που ξέραμε ότι κυνηγάγαμε να σπάσουμε και ένα ρεκορ. Στη συνέχεια προσπάθησαν πολύ τα παιδιά και μέχρι να δεχτούμε το δεύτερο γκολ εγώ απολάμβανα την ομάδα όπως την έβλεπα».

Για τις συζητήσεις του με την διοίκηση: «Συνεχίζονται οι συζητήσεις και δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση, συνεχίζονται όμως οι συζητήσεις και είναι πιθανό και μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει κατάληξη».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια