Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μικρά από την Μυτιλήνη

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης που βρέθηκε στη Μυτιλήνη  * Έντονη κινητοποίηση παρατηρήθηκε το Σάββατο (13/2) στην Μυτιλήνη εν όψει της επικεί...


Γράφει ο Νίκος Τσιάπης που βρέθηκε στη Μυτιλήνη

 * Έντονη κινητοποίηση παρατηρήθηκε το Σάββατο (13/2) στην Μυτιλήνη εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Superleague 2015/2016. Η κρισιμότητα του παιχνιδιού σε συνδυασμό με το ότι επισκεπτόταν το νησί μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος οδήγησε τους ''Καλλονιάτες'' να μοιράζουν ενημερωτικό υλικό για το ματς σε κεντρικά σημεία της πόλης.

* Ισχυροί νότιοι άνεμοι έπνεαν το Σαββατοκύριακο στο νησί της Λέσβου, όπως και κατά τη διάρκεια του αγώνα, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των 2 ομάδων, ιδιαιτέρως όμως των κυανέρυθρων δεδομένου πως οι γηπεδούχοι είναι πιο συνηθισμένοι σε αυτές τις καιρικές συνθήκες.

 * Πολύ δυνατή η παρουσία των φίλων του Ιστορικού σε ακόμα μία εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας. Περίπου 40 κυανέρυθροι, οι περισσότεροι εκ των οποίων μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο όπου φιλοξενήθηκαν στο ''τμήμα 5'' του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, τραγουδώντας συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας, πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ του Ανσαριφάρντ λίγο πριν το ημίωρο της αναμέτρησης & γενικότερα κέρδισαν εξ' αρχής τη μάχη της εξέδρας. Μετά το τέλος του αγώνα, κατευθύνθηκαν έξω από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων όπου περίμεναν τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου ώστε να φωτογραφηθούν μαζί τους.

* Σε ''πηγαδάκια'' φίλων των γηπεδούχων λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού στον ''Ταρλά'', κυρίαρχο θέμα των συζητήσεων ήταν η αναγκαιότητα της νίκης για την ομάδα της Λέσβου ώστε να εξαντληθούν και οι τελευταίες ελπίδες για αποφυγή του υποβιβασμού. Μεταξύ άλλων, ακουγόταν κάτι που είχε γραφτεί και σε τοπικά αθλητικά μέσα ενημέρωσης, πως ακόμα και στην περίπτωση που καταστεί μαθηματικά αδύνατο να προλάβει τις ομάδες πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη, θα γίνει αν μη τι άλλο προσπάθεια να προσπεράσει τον Πανθρακικό (εναντίον του οποίου έχει κερδισμένη πιθανή ισοβαθμία) και να τον ρίξει στη τελευταία θέση του πίνακα ευελπιστώντας να προκύψει κάτι αντίστοιχο με πέρσι (υποθέσεις Βέροιας & Κέρκυρας) μέχρι την οριστική επικύρωση της βαθμολογίας. Σίγουρα ελάχιστες ελπίδες αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανέκαθεν υπολογίσιμες.


 * Ο Νίκος Καραγεωργίου ζούσε έντονα την αναμέτρηση φωνάζοντας στους παίκτες του σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Η νευρικότητα στο τεχνικό επιτελείο των γηπεδούχων ήταν εμφανής καθώς άπαντες γνώριζαν την βαθμολογική σημασία & και τον τεράστιο βαθμό δυσκολίας του αγώνα που ουσιαστικά αποτελούσε το ''τελευταίο χαρτί'' της ομάδας τους για ελπίδες παραμονής στη κατηγορία. Χαρακτηριστική στιγμή στο 74ο λεπτό του αγώνα όπου ο τεχνικός της Καλλονής κοντρόλαρε τη μπάλα και εισήλθε για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να δώσει γρήγορα συνέχεια στο παιχνίδι σε χρονικό διάστημα που οι νησιώτες πίεζαν για την ολική ανατροπή.

1 σχόλιο

  1. Όποτε μπορούμε ερχόμαστε και στη Νέα Σμύρνη, η αίσθηση όμως να βλέπουμε στον τόπο μας την αγαπημένη μας ομάδα είναι διαφορετική.
    Ενημερωτικό υλικό μοιράζεται πριν απ΄όλους τους αγώνες. Οι περισσότεροι εδώ πάντως, έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού γι αυτό και το γήπεδο ήταν μισοάδειο. Όσοι ήρθαν ήταν όσοι ακόμα πιστεύουν ότι μπορεί να σωθεί η Καλλονή.
    Ο αέρας ήταν πολύ δυνατός και για τα εδώ δεδομένα και σίγουρα δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών. Στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν ευνοϊκός για τον Πανιώνιο, περίμενα να είναι σύμμαχος της ομάδας, αλλά μάλλον το αντίθετο συνέβη, οι παίκτες μας φάνηκε να δυσκολεύονται. Ήταν εμφανής και η κούραση βέβαια.
    Καλή συνέχεια στα παιδιά που μας κάνουν περήφανους φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή