Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο»

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, το  "παράθυρο" για Ευρώπη, αλλά και τον Μαρίνο Ουζουνίδη μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της...

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, το  "παράθυρο" για Ευρώπη, αλλά και τον Μαρίνο Ουζουνίδη μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ζαμάνης.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο και για το αν υπάρχει συνεργασία με τον Ολυμπιακό, για να απαντήσει -μεταξύ άλλων- χαρακτηριστικά πως "...αν ήταν έτσι δεν θα δίναμε τον Χατζηισαΐα στον ΠΑΟΚ ούτε τον Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό".

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Arena Fm»

«Θα πορευτούμε με αυτό το μοντέλο και τον επόμενο χρόνο. Δουλέψαμε πολύ και υπάρχει ένα «παράθυρο» με το οποίο μπορούμε να βγούμε και Ευρώπη. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αυτό θα είναι καλό και για την ομάδα ,αλλά για τους παίκτες».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Εντάξει ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ, ερχόμαστε Θεσσαλονίκη, σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει το κύπελλο, ότι βρίσκεται μπροστά μας το αντιμετωπίζουμε. Η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα και έρχεται κομπλέ, επιστρέφει ο Ρισβάνης και θα παίξουμε όπως παίξαμε και με τον Παναιτωλικό».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Δεν αποκλείεται τίποτα, όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Θα δώσουμε τον αγώνα μας και ότι βγει».

Για την φυγή των Μπουμάλ και Χατζηισαΐα : «Η ομάδα είναι ομάδα και νομίζω ότι μέχρι τώρα δεν φαίνεται η απουσία τους. Τα κενά καλύπτονται από τους άλλους ποδοσφαιριστές μας».

Για το αν υπάρχει ανανέωση με τον Ουζουνίδη: «Μιλάμε και είμαστε πολύ κοντά, πιστεύω ότι ο κόουτς μπορεί να κάτσει ακόμα ένα χρόνο στον Πανιώνιο, θα είναι καλό και για αυτόν και για μας».

Αναφορικά με το αν ο Πανιώνιος συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχει αυτό , ο Πανιώνιος συνεργάζεται με όλες τις ομάδες. Αν ήταν έτσι δεν θα δίναμε τον Χατζηισαΐα στον ΠΑΟΚ ούτε τον Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια